Back on track!

ÄNTLIGEN!!!! Motivationen är tillbaka! Fyfan vad bra det känns! Blev ett 30-minuters pass på gymmet idag. Har börjat köra mer intensiva pass så en halvtimme räcker numera gott och väl! Det blir allt mellan 20-30 min numera. Intensivt är det nya! Minimalt med pauser under träningen och jag mår som en kung efter. Svettig och go!

Det blir gymmet imorgon också, sedan hoppas jag att min yoga-dvd har landat i brevlådan! Jag är SÅ pepp på att testa. Har beställt en dvd med ashtanga yoga... Ska bli spännande!
Jag lägger mest fokus på rump, ben och magträning just nu. Min rumpa behöver verkligen bli mer tränad och benen också. Sist jag gick till gymmet kände jag hur huden (läs fettet) på benen dallrade lite (!!!). Det har det aldrig gjort innan. Så nu är det styrka för benen som gäller! Styrka styrka och åter styrka ligger fokus på nu! Vikten är jag redan i mål med så den har jag slutat fokusera på. Nu är det utseendet på kroppen som styr hur hård träning det blir framöver.

Nu ska jag njuta av min egentid, ja jag får massor utav den varan just nu. Kevin hittar på saker dagarna långa och även nätterna långa, så jag har mycket tid för mig själv. Underbart att få sakna! Ska kolla klart på supersize vs superskinny och sedan slänga mig rakt i sängen med min bok. Behöver sova tidigt idag, har gäspat hela dagen på jobb!


Kärlek när den är som bäst!


The love of my life! 

Jag är så lycklig så det finns inte! Jag njuter SÅ över att må så bra som jag gör nu. Det har aldrig känts bättre i vårt förhållande än vad det gör nu. Vi behövde verkligen pausen för en månad sedan. Den har gjort oss ännu tightare, ännu mer kärleksfulla mot varandra och den har lärt oss att uppskatta varandra på ett helt annat sätt! Dessutom har vi mer tid ifrån varandra nu och det känns super! När vi väl träffas så har vi det otroligt bra, så tid ifrån varandra är ett MÅSTE för att uppskatta tiden med varandra mer!

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att ha denna mannen i mitt liv. Det finns inget jag älskar mer än att vara med honom. Han är det bästa som har hänt mig, utan tvekan! Igår firade vi 2 år tillsammans och det känns helt underbart! 2 år med världens mest underbara kille! Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta, älskade Kevin!

Min utsikt just nu! Måste erkänna att jag ...

img_7682 (MMS)

Min utsikt just nu! Måste erkänna att jag har lite ångest när jag ser detta! Dags att jobba 1,5 timme till, sen till gymmet och sen sitta i solen och äta middag :)


Detta var det första jag såg imorse när ja...

img_8445 (MMS)

Detta var det första jag såg imorse när jag kollade min mobil!! Jag och Kevin firar 2 år tillsammans idag och inatt satt han och ritade detta på datorn för att sedan fota och lägga in det som skärmsläckare och bakgrundsbild på min mobil. Han är så fantastiskt underbar min älskade sambo!!! Detta gjorde min dag! Blev dessutom bjuden på restaurang nu ikväll. Jag  kan inte bli lyckligare just nu! Allt är perfekt!! Skulle dock vilja ha semester tillsammans med honom istället för att jobba, men jag drar in pengar nu så att vi kan unna oss något fint till hösten :) nu ska jag sova! Imorgon efter jobb blir det gymmet! Är pepp nu! Såg en film ikväll om surfare och efter att ha sett tjejernas snygga kroppar blev jag sugen på att träna järnet för att uppnå samma snygga resultat ;) sova var det ja!


Underbara lördag

HELG! Fan vad härligt det är och jag njuter som bara den! Igår blev det utgång med två tjejkompisar, skitkul! Vaknade utan ångest och mådde faktiskt hyfsat bra. Så gårdagen blev perfekt! Idag är det infyttningsfest hos Kevins kompis så det blir fest och utgång idag med. Herregud, jag har nog aldrig varit ute 2 helger på raken och 3/4 dagar på helgerna (var ute förra lördagen också). Är ingen festarmänniska egentligen, men nu har jag fått mersmak på det och vill bara ut ut ut! Nog om det!

Jag ställde mig på vågen imorse, väger mig fortfarande en gång i veckan, men har bytat till lördagar istället för fredagar pga jobbet. Och 58,2 kg visade vågen. Så glad jag blir alltså!!! Har gått ner 0,1 kg sedan förra veckan. Endast tränat en gång denna veckan också. Blev inte två som jag bestämt då jag har känt att en förkylning varit nära att bryta ut. Men jag tror jag har klarat mig. Rumpövningar ska jag dock köra här hemma idag, sen blir det träning på gymmet på måndag igen. Måste bygga på mina muskler ju!

Igår fick jag min lön, dock bara för en veckas jobb, men det blev några tusen ändå. Så jag passade på att slösa lite på Väla. Nya jeans, klänning, skärp, bh, trosor, två sjalar och sen en del till Kevin. Bara för att jag är så snäll så betalar jag lite av hans saker också ;-) Tog några bilder nyss på jeansen och sjalen och även en tröja jag beställde från H&M för nån månad sen. Klänningen får ni se en annan dag! (Bilderna är tagna med iPhonen, därav ingen superbildkvalitét).



Jeansen är från Tiger, 1199:- nypris men så var det halva priset så jag tyckte jag gjorde ett rejält klipp!

Sjalen är från Lindex, också rea. 129:-. Såg dock när jag kom hem att det är några lösa trådar så den ska bytas imorgon!

Också tröjan från H&M. 124,50:- på rea. Hittar aldrig något på rea, men nu har jag märkt att det blivit en del den senaste tiden. Gött!

Har rast nu och är HELT slut! Hitills har ...

img_3559 (MMS)

Har rast nu och är HELT slut! Hitills har alla dagar gått bra och jag har varit pigg så gott som hela dagarna. Men nu vid 13-tiden kom en våg av trötthet över mig. Fy vad jobbigt det är. Ser bara sängen framför mig Och blundar jag så lär jag somna på 2 sekunder. 1,5 timme kvar sen tar jag en powernap när jag kommer hem!  På bilden ser ni världens skönaste skor, nästan. Går super att jobba i och dessutom att ha utanför jobbet. Nej nu var rasten slut, dags att återgå till min megaorder...


Träning - check!


JAJAMEN! Nytränad och glad i bilen på väg hem. Det blev 25 minuters intensivt pass på gymmet med mycket kettlebell! Riktigt skönt nu efteråt. Dock tog jag bilen till gymmet fastän det bara tar 5 minuter att cykla. Skyller på att jag ändå skulle skjutsa Kevin till en kompis och jag dessutom skulle till sjukgymnasten, så jag slog 3 flugor i en smäll. Det gick bra hos sjukgymnasten, troligtvis en överansträngning IGEN. Men jag kämpar vidare. Det känns bätte på jobb med ryggen i alla fall. Och träningen är viktig att jag fortsätter med sa hon. Så nu ska jag inte ge mig, jag SKA träna minst en gång till denna veckan. Nästa vecka beställer jag yoga dvdn så jag kan komma igång med den också! Ska sätta ihop en riktigt kämpig rumputmaning till mig själv nu i dagarna också. Plankan får jag inte heller glömma. Den MÅSTE klämmas in. Magen börjar slappa lite för mycket nu. NU TRÄNAR VI SÅ DET RYKER!

Före- och efterbilder

Motivationen är noll fortfarande och jag har inte varit på gymmet än fastän jag planerat det flera dagar. Imorgon ska jag till gymmet eller så ska jag simma. Antingen eller. Ska vara hos sjukgymnasten kl 18.30 så jag har ju tid där innan och jag ska inte komma undan denna gången. Jag har letat igenom min laptop efter bilder hur jag såg ut innan jag började min viktresa och har hittat några stycken. Har dock inte några mer efterbilder än dom jag redan lagt upp, men dom kommer igen! Lägger upp alla före-bilder först. Den äldsta är från 2008 och den nyaste är från i höstas någongång (mellan september-november skulle jag tro).
FÖRE-BILDER:

Sommaren 2008.

Sommaren 2010

Sommaren 2010.

Sommaren 2010.

Sommaren 2010.

Hösten 2010.

Hösten 2010.

Hösten 2010.

EFTER-BILDER:

2 dagar gammal bild.

2 dagar gammal bild.

2 dagar gammal bild.

Där hade ni dom! Lägger upp fler helkroppsbilder på hur jag ser ut nu när jag får någon bild. Haha. Finns nog en del från Kolmården som Kevins syster har, när vi fått dom delar jag med mig!

Nu ska jag inte svika mig själv och låta allt detta slit vara onödigt, utan nu ska jag komma igång igen! 2 dagar denna veckan SKA jag träna! Sen får jag lägga upp det hur jag vill. Jag måste måste måste! Nu kör vi. Det är inte alltid kul, men två intensiva pass klarar jag denna veckan. 20 minuter räcker. Kort och intensivt!

JAG ÄR MER ÄN I MÅL!

Mitt liv har varit totalt upp-och-ner vänt sedan en månad tillbaka när det med Kevin hände. Det var den 16 juni jag tränade mitt "sista" pass. Jag har tränat lite sporadiskt sedan dess, men inte mer än 1 gång en vecka, ingen vissa veckor osv. Så idag tänkte jag ta tag i mitt liv (ja, jag har sagt det ett tag nu) ordentligt och satsa på träning idag, på tisdag och sedan någon/några av dagarna tors-sön. Kevin är nämligen iväg och paddlar kanot i Värnamo då, så då har jag all tid till mig själv och satsa helhjärtat på att få tillbaka motivationen.

Måtten har kommit av sig totalt dom också. Men idag har jag tagit mig i kragen och både tagit mått, vikt och bilder! Glatt överraskad är jag minst sagt!!! (Har till och med glömt lägga in mått från den 17 juni såg jag men där är ingen förändring från den 27 maj ändå, så jag jämför med dessa).

Mått den 16 juli 2011

Mage tjockast: 84,5
cm (- 2,5 cm)
Mage smalast: 67
 cm (- 2 cm)
Naveln:
 74,5 cm (- 0,5 cm)
Byst: 88 cm (- 1,5 cm)
Höger lår: 53,5 cm (- 0,5 cm)
Vänster lår: 53 cm (- 1 cm)
Höger arm: 26 cm (- 0,5 cm)
Vänster arm: 26 cm (- 0,5 cm)

VIKT: 58,3 kg (- 2,2 kg på 7 veckor)

Ser ni vad jag ser? Jag är mer än i mål. Jag ligger 1,7 kg mindre än mitt mål! Hur jävla underbart är inte detta? Jag är SÅ GLAD! Jag har lyckats, om än på lite längre tid än vad jag trodde. Men jag har klarat det. Har nu gått ner 15,4 kg sedan den 23 oktober med hjälp av träning och ändrad kost. Lite Cambridgebars har hjälpt till med något kilo. Men det mesta har jag gjort själv. STOLT STOLT STOLT!
Här kommer bilder som endast är ca 45 minuter gamla!






Varsågoda! Nu är mitt nya mål att satsa på att bli FAST. Se mer tränad ut. Kommer träna kondition ändå, men inte lika mycket som innan när det var fettet jag ville ha bort. Nu ska musklerna byggas upp så att det syns! Rumpan är det jag hatar mest just nu, den har försvunnit totalt nästan. Den ska jag jobba hårt med, mycket rumpträning och mycket yoga ska bli nu!  

Motivationslös

Fy vad det inte går bra med träningen alltså... Förstår inte vad som hänt med min motivation. Den är som bortblåst! Jag ska börja med att sätta upp realistiska mål för mig själv, mest för att komma igång med träningsrutinerna igen. Tänkte börja med att ha som mål att träna minst 2 gånger i veckan och allra helst 3, men minst 2. Det måste jag ju kunna klämma in. Dessutom ska det bli lite yogapass här hemma nu när jag fått hem min matta.

Plankan ska jag göra så gott som varje dag. Har inte gjort dagens än... Måste måste måste göra den innan jag går och lägger mig! Imorgon ska jag också klämma in plankan. Men en sak som glädjer mig och överraskade mig är att jag fortfarande ligger under 60 kg. Jag vägde mig igår och då vägde jag 58,8 kg, så jag har i alla fall inte gått upp i vikt. Det kan jag nog tacka jobbet för!
Denna veckan ska jag klämma in träning i helgen tänkte jag.

Har ni några tips på hur jag kan komma igång igen och få motivationen tillbaka?

Kolmården 8-10 juli

Kl 19.50 igårkväll kom vi hem från Kolmården. Det tog oss knappt 3,5 timme att köra hem och det var skönt att hinna varva ner här hemma innan det var dags att lägga sig i tid för jobb idag. Jag blev extremt illamående igårkväll och mådde fortfarande illa imorse så jag sjukanmälde mig från jobbet idag. Vilar upp mig så jag orkar jobba imorgon igen!

Vi har haft en fantastisk helg på Vildmarkshotellet i Kolmården! Vi har badat i pooler, bubbelpooler, druckit drinkar, cider, öl, ätit en stor frukostbuffé hela helgen, lyxig middagsbuffé i lördagskväll och massor av glass och annat gott! Precis som det ska vara när man bor på hotell. Kan varmt rekommendera Vildmarkshotellet om ni ska till Kolmården. Jag tog inte så mycket bilder då Kevins syster och hennes sambo hade med sig både systemkamera och en digitalkamera som tål vatten, så vi har fotat med deras kameror både på land och under vatten! Så när vi får dom bilderna kommer några komma ut här också. Men lite foton tog jag med min iphone så jag delar med mig lite av dom sålänge.

Min underbaring på vår balkong med en fantastisk utsikt!

Många brandta och jobbiga backar både in till Kolmården och inne i parken.

Inne i hallen bredvid delfinariumet där delfinerna också simmade runder.

Fina delfinisar.

Sälshow!

Utsikten från safari-linbanan... Underbar!

Lite höjdskräck kan jag intyga att jag fick emellanåt. Men häftigt var det!

Giraffer.

Och så lite lejon som steker och vissa kyler ner sig i skuggan.

Två björnar som badar och en som softar på stenen.

Väldigt turistiga var vi!

Efter Safaribanan gick vi vidare till Aparium, där fanns skyltar med vilka apor som levde där, och en av dom hette Madicken, så komiskt eftersom namnet inte är supervanligt och min brors dotter heter det ;-)

Den stora silverryggen inne hos gorillorna. Dom är fem apor i familjen och detta är pappa Efata.

Pappsen håller kollen!

Kl 15.00 var det dags för rovfågels-show!

Fin uggla som flög mellan olika sådana här pelare på läktaren. "Fågeltränarna" lockade med mat vid varje stolpe och fågeln flög dit, fast ibland gjorde dom lite som dom själv ville. Dom är ju trots allt bara fåglar. Men häftigt att det går att "tämja" dom lite ändå!

En till fin fågel, kommer dock inte ihåg vad det är för någon...

Och självklart gick vi på delfinshowen! Riktigt häftigt, satt med gåshud ständigt och tårarna var inte långt borta dom heller. Så FINT! Skulle utan tvekan kunna tänka mig att jobba som delfintränare. Ett jobb jag inte hade sett som ett "måste" att gå till. Jag hade nog snarare längtat efter att få jobba och sedan inte velat gå hem igen. Så otroligt fin showen var och så DUKTIGA delfinerna var. Detta är något ni MÅSTE se om ni åker hit! Vi såg den två gånger. Och har även hela showen inspelad på videokamera så den ska tittas på här hemma i soffan också ;-)

Igår började det regna kring lunch när vi var på Kolmården så vi gick snabbt igenom parken. Stötte på dessa gigantiska noshörningarna som låg och softade långt borta i inhängnaden igår. Men nu var dom framme!

När vi kom ut från Kolmården sprack himmeln upp och solen tittade såklart fram. Vi gick in på Tropikarium som låg utanför. Inte något wow eftersom vi både varit på Tropikariet här i Helsingborg tidigare och även på Kattegatscenter i Grenå. Denna krokodilen var ENORM, och såg faktiskt inte särskilt levande ut... Men dom kanske ligger blixtstilla?

Kevin inne hos papegojorna. När vi skulle äta utanför Tropikariumet upptäckte Hannes att han hade tappat bilnyckeln... Kevin gick in till receptionen på Kolmården och anmälde detta och dom satt direkt 4 personer i jakt efter nyckeln. Även jag och Kevin gick en runda för att kolla. Jag kände att det var hopplöst eftersom parken är så stor och hur ska vi kunna hitta en liten bilnyckel här? Efter ca 1 timme, när vi hade varit i parken ca 10 minuter, ringer Hannes och berättar att han hittat bilnyckeln i papegojornas badvatten... Vad är oddsen? Hahahha. Så vi kom hem i alla fall!

Bild från årets nyhet på Kolmården, safari...

img_5384 (MMS)

Bild från årets nyhet på Kolmården, safari linbanan! En underbar helg har vi haft på Kolmården och vildmarkshotellet. Mer bilder från helgen kommer :-)


Bättre kan man inte ha det! En helg på Afr...

img_5811 (MMS)

Bättre kan man inte ha det! En helg på African spa and relax på vildmarkshotellet framför oss!


Hämtade detta paketet idag... Självklart v...

img_7101 (MMS)

Hämtade detta paketet idag... Självklart var det yogamattan jag beställde förra veckan, wiiiie! Invigde den med 4 minuters planka. Det är en Casallmatta som är 0,5 cm tjock, 183 cm lång och 61 cm bred. Super med andra ord! Jag skulle tränat idag men kände imorse och hela förmiddagen att jag började känna mig sjuk. Eftersom vi åker till Kolmården imorgon så vågade jag inte chansa på att träna och sen må skit i helgen, så denna veckan blir träningsfri. FAN vad jag hatar det. Jag ser verkligen att jag börjar lägga på mig lite fett igen och vill inget hellre än att komma igång med träningen igen!!! Nästa vecka har jag inget planerat efter jobb än så jag ska köra på ordentligt på gymmet, och annars här hemma på mattan! Och plankan ska göras 2x2 min om dagen igen, med start på måndag! Nu jävlar måste det hända grejer, vill inte sumpa allt jag byggt upp under 8 månader så nu kör vi!!! STENHÅRT från och med måndag!!!


Kom fredag, kom!

Fan vad dålig jag är på att uppdatera! Jobbet suger musten ur mig. Har inte tränat sedan i lördags... När jag slutat jobb och kommer ut till detta underbara väder så är gymmet det sista jag vill till. 9 timmar under tak räcker. Jag prioriterar solen de dagar den är framme. Träningen får tyvärr bli lidande nu.. Jag går inom jobbet hela dagarna, så motion får jag ju, men jag nöjer mig inte med det! Var faktiskt ute och gick med Stella efter jobb längs strandpromenaden och upp mot Sofiero. Blev 4 km. Inte fyskam det! Till något lite roligare...

På fredag har jag begärt att få sluta en timme tidigare för vi ska till Kolmården med Kevins syster, sambo och Alve! Ska bli så otroligt roligt att få komma iväg och vi ska bo på Kolmårdens hotell "African spa & relax" hela helgen. Ska nog unna mig en ansiktsbehandling eller en manikyr... Får se vad jag är sugen på. Det är 50% rabatt på alla 30-minuters behandlingar så jag tänker banne mig passa på om jag får nån tid!

Här är en bild på relaxpoolen. Ska slänga mig i den på fredagkväll när vi kommer fram ;-)

Vänskap...

Hade nyss skrivit ett långt inlägg som försvann genom ett litet musklick på fel knapp. Jävla skit!

Ville bara säga att jag är oerhört glad för er, Stella och Elinor! Denna kvällen med er har varit underbar. Ni är precis vad jag behöver just nu. Jag vill bara att alla i min närhet ska förstå att bara för man inte hör av varandra på ett bra tag innebär det inte att man inte är lika nära vänner längre. Stella har varit min vän i 7 år och oavsett om vi träffades igår eller för ett halvår sedan sist, vet jag att hon finns där för mig. Dag som natt. Alltid. Det är vad jag kallar en vän. En vänskap ska inte vara jobbig eller ansträngd. Det är min och Stellas vänskap ett bevis på. Har vi bestämt att ses men den ena inte orkar, då säger vi det. Rakt ut, precis som det är. Inga vita lögner. Det behövs inte. Vi accepterar varandra precis som vi är och tar hänsyn till våra viljor. Att inte vilja träffa en vän betyder inte att man tycker om den mindre, man är kanske inte i behov av den vännen just då? Eller så har man bara inte lust att träffa den?

Ska man inte kunna säga rakt ut hur man tycker och känner till sina vänner? En vän ska kunna ta det. Stella är den enda vännen jag har den relationen till och det känns fantastiskt att ha en sån vän åtminstone! Jag kan ärligt talat säga att hon är den enda vännen jag till 110% VET att jag kommer ha om 10 år. Det känns jävligt sorgligt att hon är den enda jag vet finns där i ur och skur samtidigt som jag hellre har EN Stella än 100 andra "lösfolk" i min närhet. Elinor som jag bara känt sedan i julas känns precis som en "Stella-kandidat". Vi har så otroligt roligt tillsammans och även fast vi inte hörts av på 1 månad så känns det inte konstigt att plötsligt prata. Vi har så mycket gemensamt och jag tror vår vänskap kommer bli som min och Stellas, utan tvekan!

Lite tankar så här mitt i natten... Var bara tvungen att få detta ur mig! Nu ska jag sova och vänta samtal om skjuts från min älskade som är ute och festar inatt.

RSS 2.0