Byggarbetsplats i vardagsrummet

PUUUUHHHH!!! Första gången jag sitter ner sedan jag slutade jobb kl 16. Vi har tvättat, handlat inför imorgon, hämtat stolar hos Kevins föräldrar och storstädat hela lägenheten. Jag är totalt slutkörd!
Ni kan ju tänka er hur här ser ut efter att det i tisdags var en hantverkare och tog ut det gamla badkaret samt remaljerade (spraylacka) det nya. Byggdamm ÖVERALLT! Dessutom var han tvungen att flytta runt grejerna i hallen så skostället har stått i köket, ergorapidon mitt i vardagsrummet osv.
Och i onsdags kom det hit andra hantverkare och sågade upp en bit av vardagsrumsgolvet för att vi har fått fukt från badrummet som tagit sig in i vardagsrumsväggen och golvet. Dessutom knackade dom av en bit av färgen på väggen. Så nu bor vi i lite smått kaos! Men jag har försökt städa bort så mycket som möjligt.

Såhär ska vi ha det i 1 månad nu för att fukten ska luftas bort. Sedan får vi helt nytt golv och även nymålade väggar. Längtar!!!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Grattis i efterskott! hur var födelsedagen? här försöker jag komma igång med en ny träningsvecka, förra veckan gick bra och väldigt bra med maten förutom lördag, då tog jag fridag ;) men det tänker jag göra emellanåt för jag ser ingen riktig vits med att "plåga" mig så med att aldrig få njuta ordentligt ;) idag har jag ätit vitt bröd men nu ska jag nog hålla mig tills på lördahg, då blir det nog kladdkaka. men först träning såklart. jag tränar ju bara hemma och bara korta pass så det tar inte så mycket tid egentligen, det gäller bara att få det gjort! nu måste jag spela memory här med min femåring (jippi!). hoppas födelsedagen var bra! kramar

2011-08-22 @ 21:40:04
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0