Härliga tisdag...



Vaknade för en 45 minuter sedan av att en hantverkare ringde på dörren. Typiskt mig att sova ifrån klockan en sån här morgon. Slängde på mig första bästa vilket resulterade i en kort morgonrock med volanger... Känns sådär att gå runt i den när han är här. Men men, tror inte han bryr sig så värst mycket, han har fullt upp med att sätta igen hålet i golvet i hallen.

Jag är inbokad på hot yoga kl 12, men får avboka. Vaknade med ont i halsen så jag vågar inte chansa. Jag är riktigt less på detta nu. Vill bara komma igång igen, men ont i halsen är inget jag ignorerar. Får ta det lugnt idag och hoppas på att jag mår bra imorgon så jag kan gå på hot mojo, som är min plan.
På torsdag är det två veckor sedan jag tränade sist och det känns inte alls bra. Min kropp har behövt vila, det är en sak som är säker, men nu har den vilat tillräckligt känner jag. Jag ska ju vara i mål till nyår, hur ska det gå om jag inte blir frisk snart? Håller alla tummar och tår på att jag är frisk imorgon!

Idag kan jag passa på att läsa lite i min bok. Det var länge sedan jag gjorde det nu. Har kommit ur flowet lite. Ska dricka massor av te också och hoppas på mirakel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0