Dagens lunch

Nu har lunchen intagits och det blev inte vad jag först tänkte. Min plan var lax, matvete och spenat, men eftersom jag ska äta middag med Kevin ikväll så tänkte jag att jag inte behöver två middagar om dagen, utan sparar laxen till en annan dag istället. Så det blev tre knäckebröd med sport-leverpastej och inlagd gurka och sedan ett kokt ägg till det.

Och ett glas vatten till!

Nu ska det rensas i byrån i hallen och därefter ska jag bara sätta mig i soffan med en kopp grönt te!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej! hmmm jag hade en bra bok i psykologi det allra första men nu kommer jag inte ihåg vad den hette... den ligger i ett garage i Sverige, synd att jag inte är där så hade jag kunnat skicka den till dig. den här var det: http://www.amazon.co.uk/Psychology-Behaviour-Michael-W-Passer/dp/0077118367/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1316509399&sr=8-1

jag mår fortfarande inte bra, fy så trist det är, men jag körde en timme yoga imorse iallafall, det kändes bra efteråt. hoppas jag åtminstone kan köra lite styrka imorrn. när börjar du din utbildning och vad var det för nåt du skulle läsa?

jag måste fortsätta läsa nu, försöker komma på ett gångbart ämne till en magisteruppsats i pedagogik men det snurrar fortfarande en del i huvudet av förkylningen så det går lite trögt. ha en bra dag! :)

2011-09-20 @ 11:15:16
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0