7 km pw

Jag har bestämt mig för att göra mina vilodagar till aktiva vilodagar. Ska få in pw's minst 5/7 dagar och minst 5 km varje gång. Och vilodagarna ska bli pw-dagar istället. Jag ska inte komma undan. Det sista ska bort innan sommaren så magmusklerna kan träda fram. Och nu börjar jag även bli lite smått beroende av mina pw rundor på kvällarna. Hög musik, tid att tänka, EGENTID och lägga allt annat åt sidan. Värdefull tid med andra ord för en ensamvarg som mig.

Idag blev det 7 km i världens mest underbara väder!


Barnens skog vid Filborna.

I mitten på rundan fick jag extremt håll. Hela magen krampade och strålade bak i ryggen. Men jag knatade på. Trodde det skulle gå över. Icke. 1,5 timme senare hade jag fortfarande ont. Nu har det nästan släppt helt tack och lov! Blev rädd ett tag att det var blindtarmen som spökade. Men det var nog bara något ofarligt. Märkligt var det i alla fall.

Kevin har nyss gått till några kompisar. Det är strejk på hans jobb så han får ju passa på att utnyttja tiden.
Jag gick in i sovrummet och upptäckte att det ligger tvätt över hela sängen och sängkläderna är nytvättade... Det innebär att jag får bädda hela skiten själv. Ta på påslakan på ett dubbeltäcke på egen hand med en enorm träningsvärk i hela överkroppen kan bli ett litet projekt. Bäst att börja nu så jag kan njuta mangosorbé sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0