Det bästa jag vet

Nu i eftermiddag körde jag och Kevin till Bali och Flower Team. Det var min önskan såklart även om Kevin faktiskt tycker det är ganska kul han också. Älskar att kolla inredning även om jag inte har en enda krona att lägga på det just nu. Men bara att få kolla och drömma är halva grejen.


Mysigaste butiken?

Bali ligger utanför Väla på en gård och är nog världens mysigaste inredningsbutik. Tegelväggar är högst på min måste-ha-lista i framtiden.  


Äppellådor! Stort vill-ha på sådana! Synd att Kevin inte håller med... Ibland önskar jag att han inte var alls intresserad av inredning så jag kunde få göra precis som jag vill. Hade varit helt underbart. Nu får jag istället använda min otroliga övertalningsförmåga som funkar på mycket. Men just dessa lådorna får jag nog tjata om ett tag...

Också en runda på Flower Team. Hade kunnat bo där inne. Så mycket fint.


Lyktorna till höger hade jag gärna haft här hemma. Och de vänstra på uteplatsen vi inte har. En vacker dag kanske...

En runda inom Maxi blev det också. Mitt sötsug har slått till ordentligt nu. Igår och idag har det varit riktigt jobbigt. Jag har slarvat med maten så det är därför, det vet jag. Tre veckor har det gått sedan jag åt godis sist och jag har inte tyckt det varit jobbigt alls under dessa veckor. Men nu kom det. Mitt eget fel! Det blir inte bättre av att Kevin handlat hem gotte heller.


Skjut mig!

Det bästa jag vet - godis och hjärtan! Det vattnas i munnen bara av tanken och jag tittar i Kevins påse i omgångar. Men jag skulle aldrig få för mig att ta en bit. Det är förbjuden mark. Jag har mörkt choklad hemma och även sorbé. Så det får stilla suget.

Ikväll ska vi ha lite Twilight-maraton. Jag somnade när vi såg Eclipse på bio så den ska vi se om och sedan ska vi se den nya också. Perfekt lördag! Orkar inte röra mig en millimeter så soffläge hela kvällen ska bli underbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0