Nytt rekord på milen + KvällsWOD

Det blev inget Crossfitpass igårkväll. Min energi var lika med noll och min rygg värkte. Och värre var det imorse. Grät nästan så ont det gjorde. Kunde inte sitta, ligga eller stå utan värk. Men efter att ha somnat ett tag på spikmattan blev det bättre.

Tanken med dagen var att köra ett pass på Filborna vid lunch och sen Crossfit nu på kvällen. Men på Filborna blev det inte mycket vettigt gjort. Hade ingen direkt energi. 12 pull-ups fick jag gjort och även benen fick sig en omgång i maskinerna. Och det mest givande. Milen på cykel. Bestämde mig för att slå mitt tidigare rekord och allra helst klara den under 15 min. Sagt och gjort. Höll på att flyga av cykeln. Har nog aldrig haft så snabba ben.


17:21 var min bästa tid innan denna. Så den slog jag ganska rejält skulle jag väl säga! Nästan 3 minuters förbättring från i mitten på november förra året. Och det var senast jag cyklade milen också för den delen. Tack Crossfit för detta!

Fastän jag inte var jätteladdad för passet ikväll så fanns det inga utvägar. Inget mer slappande. Riktigt roligt pass idag! Mjölsyre-pass minst sagt.

WOD:

100-75-50-25 av:

Handrelease push-ups
Sit-ups

Alltså: 100 push-ups, 100 sit-ups, 75 push-ups, 75 sit-ups, osv ner till 25.

Min tid: 17:42


Och sen en lite oseriös WOD:

Medan tjejerna sprang fram och tillbaka på sprintbanan gjorde killarna burpees och sedan tvärtom. 3 varv. Men det slutade i maskande av de som sprang. Krypande, kullerbyttor, human-plank, skottkärra m.m. Allt för att de som gjorde burpees skulle få lida lite extra!


Även barnen har svårt för att inte hänga på vår träning. Det är mina ungar om 10 år! Eller 15 får det nog bli.

Och en klassiker till extra-WOD efter det:

Alla står i en ring i jägarvila/planka medan en går in i mitten och gör 10 burpees. Repsen räknas bara när ALLA håller jägarvila/planka. Annars blir det no rep. Jag fick 3 sådana idag, så 13 burpees blev det istället.


Dagens ATLETER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0