Som hittat!

Skola idag. Första lektionen med vår nya lärare. Vår förra lärare slutade förra veckan. Vi alla tyckte så bra om henne så vi var väldigt skeptiska på hur det skulle bli nu. Men det kändes bra med den nya så detta ska nog funka. Genomgång och ett litet grupparbete om farmakologi (läkemedel) hanns med idag. Nästa vecka börjar 3 intensiva veckor. Skola 9-16 på måndag... Vi har blivit bortskämda med 9-12 lektioner i för många månader nu.

Har inte nämnt det men jag som tidigare varit 100% säker på att inrikta mig på psykiatri när vi ska välja inriktning har nu tänkt om. Jag valde inriktning på sjukvård istället. Jag tycker psykiatri är 10 gånger mer intressant, men eftersom jag vill jobba inom träning i framtiden kommer jag ha bra mycket mer nytta av fördjupade kunskaper inom sjukvård. Så det blir det. Sedan kommer jag läsa en kurs i handledning som extra-val också.

Vi har haft en underbar liten kille hos oss idag. Jag har visserligen inte hunnit träffa honom så mycket då Kevin varit med honom på Busfabriken i några timmar och sedan stack jag till Joel i några timmar, som precis kommit hem från 3 månaders backpacking, och pratade massor om vad han hittat på. Och han tycker jag blivit ett träningsfreak efter att ha sett att min mobil till 90% innehåller träningsbilder... Han skänkte till och med sitt proteinpulver till mig. Jag tackar och tar emot och ska se om vanilj är något jag kan få ner.


Finisen! Älskade Alve som alltid är lika rolig att sitta barnvakt till. 

Jag gjorde nog årets fynd idag. Hade ett presentkort på Zebra som gick ut vilken dag som helst så jag drog med Kevin och Alve ner till stan för att kolla in lilla Zebra som hade massa rea. Jag hittade ett par jeans som det endast fanns ett par kvar av i stl 25/32 (jomen tjena, tänkte jag), men de såg rätt stora ut så jag chansade. Det gick! Utan problem dessutom (jag har 27/32 annars). 1299 låg priset på. Men med 70% rabatt och ett presentkort betalade jag 150 spänn! För bra för att vara sant. Jag frågade till och med i kassan om inte jeansen var små i storlekarna, men det var dem inte. Sen när kom jag i ett par jeans i stl 25 där inte ens magen hänger utanför? När jag var 12? Jeansen måste ha varit felmärkta eller stora i storleken ändå. 
 

Just nu älskar jag Jack extra mycket. Han är nog den mest kelna katt jag någonsin stött på. Han är inne i en riktigt gose-period och varvar den (tyvärr) med en djävuls-period. Kl 23 varje kväll är han pepp och springer överallt och jävlas med allt han kan. Och det är bara Kevin han lyssnar på, mig skiter han blankt i. Har han gjort något fel räcker det att Kevin fyar och närmar sig honom. Han springer upp på sin klätterställning och lägger sig ner direkt. Med mig fortsätter han jävlas...

Tur att han är världens gosigaste varje morgon och kommer upp i sängen och väcker mig med sina morrhårr i mitt ansikte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0