Förändring och utskällning

Jag tog min första sovmorgon på jag vet inte hur länge och fy vad skönt det var. Gick inte upp förrän kl 10 och då var jag nog utvilad, tror jag.

Blev så trött på mitt hår igårkväll att jag låg och funderade länge vad jag skulle göra.. Så det första jag gjorde när jag vaknade idag var att ringa min frisör och boka tid för både klippning och färgning. Har aldrig någonsin färgat håret hos frisör innan, har alltid gjort det själv. Men nu vill jag få det riktigt ordentligt gjort! Så den 10 april ska jag klippa och färga. Får se vad jag hittat på för nya idéer tills dess. Sist blev det ju en raklugg, men den ska jag icke ha tillbaka! Kommer nog på något annat...

En viss jäkel välte ner sin andra högtalare idag och självklart gick den sönder... Behöver jag säga att Kevin blev rasande? Det var visseligen jag som tog tag i utskällningen och jag kan säga att Jack nästan kissade på sig så rädd han blev. Och mitt dåliga samvete kom direkt. Men det gav något för när jag närmade mig honom 5 minuter senare, satt han i fönstret och la sig ner sakta med huvudet mellan tassarna... Men jag kunde inte vara arg längre så jag sa förlåt och började gosa med honom istället. Kevin däremot, han är fortfarande arg nu en timme senare... Så nu har vi 2.1 system istället för 5.1 som det var från början.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0