Jack, Mia och KONY

Godmorgon!

Börjar inte förrän kl 15 idag, men jobbar å andra sidan till kl 21. Men det är skönt att få lite hemmatid innan. Bokade in mig på hot yoga igårkväll till ett pass kl 9.30 idag men fick avboka igen när jag vaknade. Mitt vänstra knä gör riktigt ont och jag kan inte riktigt gå normalt, jag haltar lite fram. Efter uppmaning av coachen att linda det, är det nu gjort dock har jag lika ont ändå... Så nu ligger värmekudden också på, hoppas det hjälper! Ingen träning idag, jag vågar inte chansa. Skulle haft vilodag imorgon men jag får nog försöka få till något då istället eftersom jag vilar idag. Träningsvärken kommer mer och mer i benen och i rumpan känner jag rättså rejält mycket!

Imorse hittade jag min lille älskling i badrummet...



Han älskar att ligga i tvättpåsarna med nytvättade kläder. Jag slängde in påsarna i badrummet och stängde dörren över natten för att det annars prasslar så när han håller på där i. Så fort dörren öppnades imorse var han snabb med att hoppa ner igen!

Skulle fota en bok jag köpte på bokrean jag köpte förra veckan, men som vanligt kan jag inte göra något utan sällskap...


Jack ska vara med överallt, hela tiden, exakt där jag eller Kevin är.



Till slut fick jag gå någon annanstans innan han hann efter och då fick jag äntligen till en bild. Jag älskar Mia Skäringer, finns det någon härligare kvinna? Hennes andra bok "Dyngkåt och hur helig som helst" läste jag nästan ut på flygresan till Egypten i höstas, så bra var den!
När jag såg denna på Åhléns vara på halva reapriset kunde jag inte motstå och jag hade dessutom mer rabatt så jag gav 32 kr istället för 79 kr. Tror den kommer läsas ut i dagarna för när jag väl fastnat i en bok så kan jag läsa i timmar!
Nu ska jag titta på denna:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0