Hårdträning med Sara

Imorse körde jag med Sara på gymmet. Det var länge sedan sist och det var sååå välbehövligt med lite pepp efter min down-period nu. Hon körde skiten ur mig, bokstavligt talat. Men jag gillar det. Inte just då men känslan efteråt är ren och skär lycka!

Vi började med tabata-rodd. Alltså 20 sek jobb / 10 sek vila x 8. Mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Jag hamnade på 782 m. Nästa gång ska jag över 800!

Därefter gav jag mig på det där repet jag bara stirrat på förut. Jag är en sån fegis på gymmet att jag inte vågar göra det jag inte kan när jag är själv. Så nu när Sara var med tog jag tillfället i akt.


Och det gick ju! Flera gånger klarade jag det. JIPPI! Nu ska jag börja klättra rep, det var ju skitkul!

Sedan mosade vi axlarna genom att nöta skalade HSPU (skitbra video som Sara länkade till). Och lite nötande på double unders för min del. Fyyy vad jag hatar det! Och sedan en WOD på det.

21-15-9 av:

Thrusters
Knees to elbow i plankposition

Min tid: 8:02, Saras 5:02

Jag känner mig så kass. Undrar vart mitt flås tagit vägen. Min puls skjuter i höjden för ingenting och jag blir helt slut alldeles för tidigt. Kanske för att jag kör på som om jag inte varit sjuk... Jag tog mig igenom den levande (knappt) i alla fall. Knäna kändes inte helt ok efteråt trots att jag bara körde med 15 kg stång. Får ta det lite lugnt nu. Blivit lite för mycket "squatande" och sen massor av rodd på det (knäna påfrestas en del där). Jag är ju av den typen som kör på i 110% och vet inte vad lugnt innebär..

Och Sara, ja, jag kände mig lite stolt när jag gick från gymmet idag även om WOD'ens tid drog ner mig lite. Men man ska ju fokusera på det positiva så jag försöker tänka på repet. Tack för att du får mig att kliva ur bekvämlighetszonen!
Ikväll väntar ett kettlebellpass i boxen och jag är tokladdad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0