Vitlöks-valborg

Ja, jag visste att det där passet i lördags skulle vara början på något skit. Förkylning med kliande hals och hosta som smärtar i bröstkorgen efter varje "host". Tack för den. Det är vila vila vila nu som gäller så jag är frisk tills på lördag. Ska trycka i mig vitlök och ingefära dagligen och hoppas på att bacilluskerna ger med sig.

Dagens ranson. + 8 vitlöksklyftor igår. Att jag stinker vitlök behöver jag nog inte ens säga... Stackars Kevin som har min andedräkt i huvudet när han sover.

Valborg var det idag ja. Jag gick ut och solade några timmar vid lunch och har äntligen fått liiiiite färg i ansiktet och på bröstet. Fick även pluggat en del. Nu har jag i alla fall koll på blodomloppet. Sjukdomarna får jag fortsätta trycka in imorgon.

Tog en liten promenad med Jakob nu ikväll längs Gröningen och Fria bad. Imorgon är det Dagen D. Det firar (?), sörjer vi med frukost i norra hamnen. Blä vad jag hatar att denna människa flyttar. Men livet tar inte slut för det. Med dagens teknik kan man ju nästan träffas över datorn så det ska nog gå bra det här. Träna kan vi ju dock inte göra tillsammans och det suger.


Helsingborg från sin finaste sida! Sådana här kvällar är detta en fantastisk stad som jag aldrig vill lämna.

Jag stannade kvar nere på stranden själv ett tag efter att Jakob åkt hem. Jag skulle se på majbrasan. Jag är en liten traditionsnörd så självklart kunde jag inte missa detta. Efter några sms bestämde sig Elinor för att göra mig sällskap. Jag frös ihjäl så hon kom med kofta och filt och så värmde vi oss nere vid brasan och snackade massa skit. Så välbehövligt. Är det någonsin någongång man inte behöver prata av sig? Tror aldrig jag varit med om det. Alltid finns det något att skvallra och prata om.

 

Jag gick längs Fria bad för att hålla värmen innan Elinor kom och såg då coolaste lamporna i stan. Där nere kommer jag hänga mycket i sommar. Några glas vin på Pålsjö krog och lite grillning på stranden. Åh. Som jag längtar efter sommaren nu!


Kommentarer
Postat av: Elinor

Mysig kväll. Tack, fina du. Jag tycker så mycket om dig!

2012-05-01 @ 08:50:36
URL: http://ohelinor.blogg.se/
Postat av: Maria B

Själv kör jag en ingefära-boost för att bli av med en segdragen förkylning.

2012-05-03 @ 22:01:29
URL: http://www.ingefära.nu
Postat av: Paulina

Maria B: Jag kör också ingefära! Varvar vitlök med ingefära. Ingefäran lockar lite mer. Vilken kul länk du länkade. Mer ingefära åt folket :)

2012-05-03 @ 23:13:51
URL: http://pauislife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0