Mina underverk ;)

Nu är pannkakorna färdiga efter ungefär en timmes stekande. Puh!
Jag tänkte lägga in bild på bland annat ringen som jag gjorde klart idag, men också på de andra smyckena jag gjort i kursen :)

Detta är ringen jag gjorde klart idag, den är ganska stor så min tanke
är att ha den i något långt halsband eller något sånt.
Detta armbandet gjorde jag förra terminen. Hjärtberlocken med ett K i,
står för min underbara pojkvän. M och L är mina älskade brors döttrar!
Dessa ringarna gjorde jag också för ett tag sen. Ringen med ett hjärta
på är slutresultatet av en problemlösning jag fick av min lärare.
Den knackade ringen gjorde jag i samband med armbandet ovan av två
ringar som blev över.
Den enkla ringen utan något på gjorde jag i samband med att jag
gjorde en likadan i födelsedagspresent till E. Den med guld"bollen" på
gjorde jag nog för något år sedan och guldet uppe på är från ett par
örhängen som min mormor haft.
Det var allt! Nu ska jag gå och göra mig iordning inför kvällens valborgfirande. Blir ingen grillning på stranden på grund av detta taskiga väder. Istället beger vi oss alla hem till E&N för att grilla och mysa i deras uterum.
Trevlig valborg!

Pancakes

Har precis slutat skolan och nu ska jag bege mig ner till affären för att inhandla diverse ingredienser till pannkakor. Jag och K ska ju på picknick med några vänner ikväll, och då tänkte vi ha med pannkakor, hamburgare att grilla, grönsaker med dipp, godis och choklad! Men vädret ser inte allt för lovande ut, tyvärr.
Lägger ut några bilder senare på bland annat en ring jag blev klar med idag!

Godmorgon

Som vanligt så har jag gått upp alldeles för sent.. Börjar om två minuter och jag sitter i morgonrock och går igenom min morgonrutin, läser alla bloggar jag följer. Ska ta och göra vid mig snabbt och sedan gå till skolan i regnet. Måste börjar på något nytt i trä&metall nu, men jag vet inte vad jag ska göra... Tänkte iallafall lägga upp några bilder på det jag redan gjort :)

Habegär!

Jag vill så gärna ha denna klänningen från H&M! Jag har kollat på den i ungefär 2 månader nu men aldrig klickat hem den. Nu har den dessutom blivit nedsatt i pris så nu lockar den ännu mer. Jag har ett litet problem och det är att jag aldrig någonsin haft en långklänning på mig så jag vet inte om jag passar i det.. Men jag vill ha den ändå och skulle precis beställa den, men det vill sig inte i onlineshoppen och jag får frispel...
Jag ska prata med T i skolan imorgon om hon kan putta in den i vår redan befintliga beställning på hennes personuppgifter.Det löser sig

Nu har min älskade K åkt till Olympia för att kolla på HIF-AIK med en kollega. Jag ska strax ta bilen och köra till Maxi och handla mat till imorgon då vi ska grilla och dricka vin med några vänner nere på stranden och kolla på majbål, ska bli väldigt mysigt :)
Kände att jag fick in några vuxen poäng där för handlandet och vinet, haha.
Men jag är inte redo för det livet riktigt än känner jag. Det är bara 43 dagar kvar till studenten och jag har inte hittat något jobb ännu och jag känner arbetslösheten springa ikapp mig med stormsteg. Jag försöker tänka på allt positivt istället, den 10 juli är det Lars Winnerbäck konsert på Citadellet, så då ska jag och K dit med två vänner, 5 dagar senare flyr vi landet tillsammans med samma underbara människor och dessutom E&P. Då befinner vi oss i Alanya i Turkiet i en vecka!
Jag försöker peppa inför dessa två höjdpunkter denna sommaren.
Och jag vet som alltid när det gäller mig, det löser sig, det löser sig med jobb, jag kommer att få ett, om än med lite kämpande.
Nej nu ska jag ta mig en banan och sen sätta mig i bilen och köra mot Maxi!

Sådärja, då var det gjort!

En blogg införskaffad!
Jag sitter här och funderar på om jag ska vara så pass smart att skriva lite projektarbete eller om jag helt enkelt ska ta vara på livet och sticka hem en runda till J?
Det lutar åt nummer två. Kan vara lite roligare med umgänge IRL så att säga, än en kär liten dator.
Jag uppdaterar mer senare!

RSS 2.0