Detta gjorde min dag



Finaste Stella har gjort min dag! Det är nu jag VET att det jag gör är så rätt för MIG. Kanske är vissa avundsjuka och kan inte själva hitta det drivet i sig själva till att kämpa hårt för en snygg kropp. För att skydda sig själva anklagas jag för att vara överdriven? Ja, jag vet inte. Jag bara spekulerar. 
Tack för att du finns i mitt liv, Stella! Att ha en vän som lyser upp dom mörkaste av dagar är guldvärt!

Kommentarer
Postat av: Lotta

oftast säger folk sånt där bara för att ha något att säga alls tror jag. sen är det väl ganska svenskt att nedvärdera andras prestationer istället för att berömma. här är det nästan tvärtom, när jag berättar att jag tränar och så så brukar folk säga "åhh jag önskar att jag också hann/orkade". du är ju inte fanatiskt- du har ett intresse! att träna och hålla dig i form är din hobby, ditt intresse som du väljer att lägga ner tid på. men det är ju en ganska "jobbig" hobby som kräver rejäl viljestyrka om det ska bli nåt, och det är inte lätt för andra att ta alltid. andra är intresserade av heminredning och lägger all sin tid på det, andra av bakning, andra av hundar etc. etc. träning och hälsa är en hobby av många, "problemet" är väl att resultatet syns utåt! men du, sen när Biggest Loser börjar kan du hänvisa till Olga så alla får se vem som inspirerat dig från början, så kan dom få se vad man kan nå bara man vill!



själv känner jag mig rätt vansinnig, haha, jag VILL träna, VILL lyfta vikter och springa men näsan rinner som en jäkla kran... så istället sitter och och fryser och äter upp allt julgodis. det känns inte alls bra men samtidigt vill jag (okej, KAN inte) inte låta bli nu över jul. nu måste jag bli frisk så jag kan springa för det satsar jag på nu såklart fram till loppet, sen efter det kör jag på nåt nytt. en biffutmaning tror jag, jag vill försöka få lite muskler sen framåt våren :D men vad folk tycker om det, det är jag inte så intresserad av, det är bara för min egen skull. min sambo hade nog varit gladast om jag hade vägt minst 10 kg mer men han får nöja sig med att jag har mer muskler, haha.



vad spännande med Uganda-resan, man växer verkligen som person av såna upplevelser och lär sig att tänka efter på ett annat sätt. även fast man väldigt snabbt hamnar i det vanliga gnället igen. men idag gnäller jag lite för vi har ingen värme inomhus och nu är det knappt 19 grader inne... och kallare blir det, brrr!!!



nja man halkar inte så farligt på vardagsrumsmattan men jag har aldrig provat en yogamatta så jag vet inte hur mycket bättre en sån är ;) kom på efter jag hade beställt nu sist att jag kanske skulle tagit en sån också men skit samma, det får bli en annan gång.



ja jäkla förkylningar som förstör allt, det är så himla tråkigt. jag har ätit så mycket dumt så länge nu så min mage har vant sig igen... och hjärnan också. mindre bra! men lika bra att äta upp allt den här veckan tänker jag, så det inte finns nåt kvar nästa vecka ;) jag längtar efter vanlig vardag utan godis men jag kan verkligen inte låta bli när det finns...



nu måste jag börja lite med lunchen här... hoppar kolhydrater till maten nu iaf när det blir så mycket annat dumt, så kyckling med broccoli blir det idag!



här är julklapparna klara! Oscar köper inget till mig för han tycker det är fånigt med julklappar och att bara barnen ska få, så jag köper ju inget till honom heller. tråkmåns deluxe men så är det. jag har ju fått pengar av mina föräldrar och farmor så jag har köpt julklappar till mig själv, är väldigt nöjd med det :) annars gillar jag också smågrejer som doftljus, teer och sånt men det kanske jag kan få nästa år när (om) vi firar jul i Sverige med släkten.



har du tips på nån bra efterrätt på jul? enkelt och gott, gärna :) nä, nu får jag röra mig.. ha en bra dag! kramar

2011-12-19 @ 12:09:24
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Stella Ek

<3 <3

2011-12-19 @ 18:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0