Ett brinnande intresse

Som ni redan vet är ett av mina största intressen träning och hälsa. Där av består bloggen till stora delar av detta ämne. Men jag har två stora intressen till och ett av dom är inredning och design. Jag ÄLSKAR inredningsprogram, inredningstidningar, inredningsbloggar m.m. Får inte nog! Innan jag kom fram till att jag ville bli personlig tränare var min högsta dröm att bli inredare eller inredningsarkitekt. Tankarna finns fortfarande där, men det är ett projekt i framtiden isåfall. Just nu är det personlig tränare som är målet!

Den sista av mina största intressen är barn. Jag älskar barn och bebisar och allt som hör där till. Det är inte många i min ålder (20 år) som har ett så stort intresse för barn som jag har. Och jag kan lova att jag är den enda i min vänskapskrets som har sådan koll på det senaste inom barnvagnsvärlden. För ett par dagar sedan satt jag i säkert 2 timmar och läste på bloggen ”allt om barnvagnar”. Jag vet exakt vilken vagn jag skulle välja om jag hade fått barn imorgon, jag vet vad det är man ska tänka på vid ett barnvagnsköp, vilken bredd en Bugaboo Donkey har, vad som utmärker Orbit babys vagn, vad dom olika priserna ligger på osv. Jag vet vad som utmärker många av barnklädesmärkenas kläder, vilken overall man ska välja om man vill ha den så vattentät som möjligt m.m. Listan kan göras oändlig.

Det är till och med så att jag skulle kunna tänka mig att prenumerera på Mama-tidningen, Allt för föräldrar och liknande tidningar. Jag får helt enkelt inte nog! Tycker allt som har med barn är så intressant och roligt. Jag skäms nästan för att prata om det för folk skulle säkert tro att jag inte har något liv. Sitta och kolla barnkläder, barnvagn och läsa om barnuppfostran när man inte ens har ett barn på gång verkar för många väldigt konstigt kan jag tänka mig!?

Jag har läst så mycket den senaste tiden om barnuppfostran att jag vet exakt hur jag vill uppfostra mitt (hoppas jag har turen att kunna bli gravid bara) framtida barn. Jag umgås mycket med barn och har suttit mycket barnvakt så jag vet hur många barn fungerar och har genom att läst många mammabloggar hittat nya sätt att bemöta barn i olika situationer. Ibland kan jag känna mig som en mamma utan barn. Kevin är ute och festar och jag sitter hemma och kollar på ”så mycket bättre” och dricker te och surfar på nätet och kollar barnkläder. Jag har helt enkelt inte samma intressen som dom flesta andra i min ålder. Ibland kan snarare jag känna mig som 30 än 20. Festande för mig kan vara kul ibland, men absolut inget jag vill tillägna varje helg till. Sist jag festade var på Louise avskedsfest den 3 september. Sedan dess har jag varken festat eller druckit och har inte planer på att göra det förrän på nyår heller. (Det besparar mig dessutom massor med onödiga kalorier. Åter till träningsintresset, hehe).

När vi får förfrågan om att passa Alve blir jag eld och lågor. Jag älskar det! Jag skulle själv inte vilja ha barn än, men jag tar alla chanser jag kan för att umgås med andra barn. Kevin har många gånger blivit lite rädd över mitt stora barnintresse. ”Få nu inga idéer…”, brukar han säga. Och nej, ett eget barn passar sig inte i vårt liv just nu, utbildning och jobb först för min del, sedan kan bebistankarna börja rota sig på riktigt. Vi får nöja oss med Alve som lånebarn så länge. Och som tur är, är vi båda överens om detta!


Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Va härligt att läsa. Blir ju helt varm i hjärtat =)



Du kan få låna mina barn när jag tränar hahhaa

2011-12-11 @ 08:28:03
URL: http://saratilling.se
Postat av: Lotta

Rätt skönt att höra att det finns fler "muppar" som jag som hellre sitter hemma och glor på barnkläder, barnvagnar och träningsskor än är ute och festar. Jag har varit barnvagnsfreak rätt länge, Samuel har gått igenom 7 st, hihi. men den sista är den bästa jag haft så nu får han dras med den tills han blir för stor för vagn ;) barnkläder är också en hobby men nu försöker jag verkligen hålla igen där för dyra barnkläder och dyra träningsskor går inte ihop. barnen behöver verkligen inte mer kläder, så även fast det är kul så försöker jag prioritera mig själv lite. jag har alltid bara tänkt på saker till barnen men sen jag började träna har jag fått lite eget att bry min lilla hjärna med, det är jätteskönt! lite ego är alltid bra.



jag har hittat ett 10km-lopp här i januari... funderar på om det är helt galet att anmäla sig? vad tror du? funderar på att gå och prova skor redan idag, men imorgon ska jag in till stan och leta efter en specialaffär som jag har läst om.



hmm det borde väl bli 11km/h men jag vet inte, det var jobbigt men inte mördarjobbigt ;) men 10 km kanske blir för mycket... jag har ingen aning!



jag hade tänkt mig en "milsutmaning", att träna för att springa en mil, men jag kanske får tänka om om jag vågar anmäla mig till loppet.. vill träna 5dgr/v och äta onyttigt en dag som mål, mer vet jag inte just nu. träna mer ben, men det är så tråkigt!



testade din kycklinggryta förut, det blev jättegott!



nu har Samuel precis somnat här, ska lägga ner honom och se om jag kan övertala någon att följa med in till stan och kolla på skor. ha det bra! kramar

2011-12-11 @ 14:50:06
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0