Lucky (Pau)Lina

Har ju glömt berätta att jag vann en superfin tunika hos Evelina härom dagen.





Här ser ni skönheten! Den är från märket Lucky Lina som säljs inne hos Nordljus. Så roligt att vinna en julklapp till sig själv. Hoppas bara att tunikan är lika fin på mig som på modellen och bilderna!

Kommentarer
Postat av: FruSofie

Åh vilken fin, grattis!!!



Ang Photoscape så brukar jag förminska mina bilder antingen innan eller i Photoscape till 500 på bredden så går det mycket lättare och snabbare att ladda upp de sen!



God Jul =)

2011-12-22 @ 14:27:40
URL: http://frusofie.se
Postat av: Lotta

Vilken fin! hoppas den passar sen. jag gillar verkligen såna tunikor men de är alltid så dyra :S kul att vinna en! jag vann en jacka i en tävling förra veckan, hoppas den passar när den kommer.



hoppas ni får en härlig jul nu! skönt att slippa stå med julmat, men vi är ju inte så många så det blir inte speciellt mycket att göra ändå. fast jag vill gärna att det räcker till juldagen också så man slipper ställa sig och laga mat då också ;) jag har massor kvar att handla, får ta tag i det imorgon. hade tänkt åka och storhandla och få det hemkört i veckan men var för lat, det får jag äta upp nu minsann. jaja. tur man är stark så man orkar släpa hem tunga påsar, haha.



känns det fortfarande bättre? hoppas det så du kan köra yoga imorgon! jag funderar på lite yoga imorgon tidigt faktiskt, mår bättre idag men inte för mer ansträning än yoga. MÅSTE komma igång med löpningen nästa vecka.



nej det är väl absolut inga problem att köra fler pass samma dag, efter varandra. jag har lite svårt att få till det med logistiken bara ;) om jag ska springa på morgonen så orkar jag inte styrka innan, och efter går oftast inte. sen kommer jag plugga lite för mycket fr.o.m januari så det får bli kort och intensivt a la Olga. men 10 dagars-upplägg är en idé! får skissa lite på det i mellandagarna sen ;)



så konstigt med din svanskota, hörde du med sjukvårdsupplysningen? hoppas det inte är något som kan bli värre så det går ut över träningen!



jag får visst en julklapp av min snålsambo trots allt :) han gillar varken att få eller att ge, tråkmåns haha. men men, nu är det lite spännande, jag vet inte alls vad det är. vad får du av din sambo?! :)



nu kom Guille precis hem från sitt livs första riktiga fotbollsmatch, han är nöjd! imorgon ska vi städa och handla och försöka hitta lite julstämning. och hoppas att mina skor kommer!!! många julkramar från mig (oss) om vi inte hörs mer innan jul!

2011-12-22 @ 22:04:15
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0