Misslyckat

Måste bara få ur mig detta.

Två skiddagar har varit helt underbart men nu åker jag gärna hem. Tydligen gnäller jag för mycket, är för tråkig för jag inte vill dricka sprit och inte heller gå på nattklubb på nyår.
1. Jag vill inte ha en stuga i kaos och städa allt sista dagen, därför påpekar jag att vi måste städa lite i taget. = jag gnäller.
2. Jag har betalat 1100 kr för två skiddagar och vill utnyttja detta till max vilket innebär att jag vill börja åka kl 9 när backen öppnar. När kl blir 10 och första åket inte är avklarat än åker jag iväg själv för att åka. Är inte sur på någon men vill hellre åka själv än att sitta och låta tiden gå. = jag kan inte anpassa mig.
3. Jag vill inte på nattklubb på nyår medan alla andra vill. Fine. Det går hur bra som helst för mig, men 12-slaget vill jag gärna fira tillsammans, efter det kan jag gärna kolla en film medan dom är ute. Nattklubben stänger kl 02 så alla vill åka dit vid 22 istället. Vilket innebär att jag kommer fira 12-slaget själv. Jag frågar om dom inte kan gå på nattklubb idag istället, men vissa vill ut på nyår oavsett. = jag kan inte anpassa mig.
4. Jag fick en kommentar igår att jag var tråkig för att jag bad dom sänka musiken kl 00 för jag skulle sova. Jag var mer en 45-åring än en 20-åring enligt en och han tyckte även jag kunde sova sämre en natt för deras skull. Problemet var bara att jag inte ens kunde somna med en baslåda i väggen intill så därför bad jag dom sänka lite för att ens ha en chans att somna. = tråkig.
5. Efter att ha suttit i toppstugan och ätit vill jag ut och åka skidor så fort som möjligt, jag blir ju inte bättre på att åka när jag sitter i en stuga. Alla andra tar det lugnt och jag säger att jag gärna åker själv isåfall. = jag gnäller.

Lägg på PMS på detta. Jag bröt ihop för en timme sedan när diskussionen om att jag ska med ut på nyår hade pågått i 10-15 min. Tårarna sprutade och jag vill just nu inget hellre än att vara för mig själv. Orkar inte mer diskussioner om mina val och mitt gnäll.

Nej jag känner helt enkelt att jag är på helt fel ställe. Jag tycker det är kul att festa och dricka IBLAND men absolut inte flera dagar i rad och verkligen inte när jag inte ens är sugen. Varför hälla i mig en massa onödiga kalorier när jag är mitt uppe i att komma i toppform? Man får prioritera och jag tar hellre några godisbitar än en cider eller öl. Jag spelar mer än gärna spel och umgås men nattklubb är inget gör mig. Speciellt inte på nyår! Jag må låta gammal och grå och ibland tvivlar jag på om jag verkligen bara är 20 år?


Kommentarer
Postat av: Lotta

Många kramar från en annan gammal grå och tråkig tant som kommer sitta ensam hemma på nyår!!!!

2011-12-30 @ 22:47:38
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Jennie

Stå på dig Paui! Det värsta som finns är omogna idioter som inte kan sätta sig in i andra människors situation och bara utgår från sig själva. Hade jag varit du hade jag tagit mitt pick och pack och dragit hem! Själv ska jag fira in nyår med min familj, ska inte alls ut och ska till och med plugga på nyårsafton eftersom jag är illa tvungen.



Vet att det inte är det lättaste, men du kan inte prova berätta hur du känner för idioterna som är där? Förklara mer hur du känner än anklaga, det brukar underlätta... Fast jag vet hur det är, ibland vet man bara att det är lönlöst och ibland orkar man helt enkelt inte ta diskussionen.



Bodde själv i stuga i 5 dagar förra året tillsammans med mina klasskompisar. Det slutade i kaos och det tog ett halvår för oss alla att hitta tillbaks till varandra igen. Det är så himla speciellt att bo ihop i en stuga där vissa vill ha fest 24/7. Stugan ska ju vara ens tillfälliga "hem" och "trygga punkt" och därför blir det så himla känsligt när man som "icke-festare" inte kan dra sig tillbaka i det trygga boet.



KEEP UP THE GOOD WORK! <3 Låt inga jävla töntar får trycka ner dig och få dig att gå ut bara för att du ska göra dom nöjda. Gör det som känns bäst!

2011-12-31 @ 00:18:06
URL: http://popidou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0