DU kan om DU vill!


Bästa orden någonsin! Kom ihåg att du kan, sålänge motivationen och viljan finns, kan inget stoppa dig! ALLA kan nå sina mål på ett eller annat sätt.

Jag har snart nått mitt. Det har varit en berg-och-dalbana hela vägen. Det är inte lätt att träna bort 18 kg. Det är inget du gör på en vecka, inte heller en månad. Det tog mig 8 månader. 8 månader av frustration, jävlar-anamma glädje och lycka. Jag har lärt mig SÅ mycket på denna resan. Det har varit värt varenda träningspass.





Detta var mitt startläge. Den kroppen är ett minne blott och jag är nu på väg mot en smidig och uthållig kropp. Så till er alla där ute som sitter i samma sits som jag gjorde för ett år sedan, vill ni ta er ur det så kan ni. Hitta bara motivationen. Ingen annan är du själv vet vad som motiverar dig.

Jag får motivation av att läsa om andras träningsresultat. Se bilder på andra som lyckats och även läsa peppande ord. Jag hoppas ni kan bli lite peppade av bilderna ovan. Har tyvärr ingen bild hur jag ser ut just nu - på denna datorn, ni hittar det i kategorin "10-veckorsutmaningen".

GE ALDRIG UPP! DITT KÄMPANDE OCH SLIT GER RESULTAT! IBLAND TAR DET 2 VECKOR, IBLAND 2 MÅNADER. BLICKA FRAMÅT, GE DIG INTE, BEVISA FÖR DIG SJÄLV ATT DU KLARAR DET OCH DIN STOLTHET KOMMER BUBBLA ÖVER OCH GE DIG ÄNNU MER KRAFT ATT FORTSÄTTA MOT DITT MÅL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0