Vår älskade lille Jack

Igår, på väg hem från katten började jag bli hes och det blev bara värre och värre under kvällen. Imorse vaknade jag utan röst. Gött. Jag som skulle träna på måndag. Vet inte hur det blir med det nu. Kan ju vara att jag fått stämbandsinflammation och då kan det inte vara så bra att träna?! Jaja, till något roligare.

Vi var som sagt och hälsade på vår lilla katt igår. Det var en VACKER syn. För herregud vilken guldklimp vi har valt! Uppfödaren sa att hon tvekade några dagar på om hon verkligen skulle sälja honom för hon har aldrig fått en katt med så lovande mönster. Men eftersom hon redan lovat honom till oss kunde hon inte göra något, sa hon. Men hon sa "Ni får köpa hanmen jag vill ta med honom på 3-4 utställningar under nästa år för han kan gå långt". Wiiie! Jag tycker det hade varit superkul. Då kan vi hänga med där och se hur det fungerar på utställningar.
Det var inte lätt att få bra bilder kan jag säga! Dom rörde sig fortare än man kan tänka sig och vände bort huvudet precis när man skulle ta fotot. Men några bilder fick jag, här får ni dom!


Till vänster är brorsan och till höger är vår lille skönhet.










Vår kille kommer från J-kullen (hon döper varje kull efter alfabetets bokstäver och vår är nummer 10 i ordningen, därav J) och uppfödaren ville gärna att vi väljer ett namn på J, för att underlätta för henne att komma ihåg bebisarna från de olika kullarna. Men kom vi inte på något vi ville ha på J så får vi självklart välja vilket namn vi vill. Men för oss som haft otaliga diskussioner om namn och inte är överrens så blev det en lättnad att nu ha EN bokstav att gå på. Så nu har vi bestämt oss och det blir en liten Jack. I stamtavlan ska det dock stå Jack Junior, tror vi, men han ska bara kallas för Jack :-)

Kommentarer
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.

Nämen guuuud...dör, haha! Förstår att ni känner att ni valt rätt! Så tråkigt att min sambo är allergisk :-(



Svar: Japp, morotsbiffar finns i frysdisken!! =)

2011-11-26 @ 14:56:31
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0