?

Ser bloggen helt konstig ut i era webbläsare också? När jag går in och kollar är alla inläggen längst till höger i bild, bredvid headern... Förstår inte hur det kan ha blivit så för jag har inte pillat alls med designen... Eller är det bara för mig det ser konstigt ut?

Kommentarer
Postat av: Lotta

på min gamla dator såg din blogg ut så för mig också, kanske har något med skärmupplösningen att göra? den hade större skärm än den nya hur som, och på den här ser det rätt ut!

tack för tipset, tyvärr verkar det inte finnas i Spanien.. men här är de väldigt efter med träningsgrejer öht, kettlebells finns inte att köpa heller. jag klarar mig nog med mina hantlar så länge, kan få 10 kg på varje och så mkt lär jag nog inte orka lyfta det kommande halvåret ändå ;) men i sverige nästa år måste jag ju ha nåt, ska komma ihåg gymstick, det låter smart. ett hopprep skulle jag haft förresten, ditt pass igår såg jättebra (men jobbigt) ut ju!

tipsar om löparskor förresten, jag gick ut i affären och provade och sen beställde jag från amazon.co.uk, halva priset mot affären... de har mest asics med gratis frakt men det finns en del andra också. tack för tips om intervaller också, ska försöka ta mig ut på söndag, har aldrig kört intervaller och har väldigt svårt för att verkligen maxa, men jag ska prova.

ha en toppenhelg! kramar

2011-10-07 @ 20:31:33
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0