Höstutmaningen v 10

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sedan, blev en lång sovmorgon efter nattens pusselläggning. Har träningsvärk i HELA kroppen. Dom där intervallerna var alltså inte att skoja bort. Hade som plan att springa 5 km på löpbandet idag. Har ju som mål att klara det under 26 min innan höstutmaningen är slut (vilket är imorgon). Men jag har sjuklig träningsvärk i hela baksidan av benen så det kommer aldrig gå.
Hade för bara en timme sedan beslutat mig för att hoppa över träning idag. Men nej, det blev ingen träning i torsdags och imorgon blir det ingen så idag ska det bli. Tänkte köra 20 intensiva minuter på crosstrainern.

Ska bara dricka upp mitt te sedan ta bilen till gymmet! Är taggad nu! Foton tas imorgonbitti och jag kommer lägga ut före- och efterbilderna här så ni får se. Tror dock inte att det hänt något märkbart med utseendet på kroppen. Men man vet aldrig!


Kommentarer
Postat av: tess

Bara en massa småsaker. Allt på en gång du vet. Lycka till idag :)

2011-10-22 @ 12:23:55
URL: http://toasts.blogg.se/
Postat av: tess

Bara en massa småsaker. Allt på en gång du vet. Lycka till idag :)

2011-10-22 @ 12:24:07
URL: http://toasts.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hur gick det, blev det något försök på 5 km? Jag hade nog alla "yttre" faktorer till min fördel när jag sprang, det är alldeles rak asfalt hela vägen och så var det mulet så jag slapp solen i ögonen. Dock hade jag världens träningsvärk i benen efter tabataintervaller i onsdags, det kändes hela vägen!! nu vilar jag benen så jag kan köra ett nytt försök på 5 km på tisdag. här blir det en mindre bra avslutning på höstutmaningen, har ätit massor med onödigt både igår och idag...men ska få ihop ett bra styrkepass imorgon iaf och sen ta bilder. lite har hänt eftersom jag precis hade gått upp drygt två fina semesterkilon när utmaningen började, men inget drastiskt direkt. vi får se imorgon ;)

jordnötssmör är farligt gott! jag äter direkt ur med sked oftast, annars är det rysligt gott att doppa äppleklyftor i! jag blandar med kesella ibland också. vilket påminner mig om att jag nog ska ta ut den nya burken ur kylskåpet, om det blir hårt så går det inte att blanda eller doppa äppleklyftor ju.

jag har fått lite idétorka när det gäller mat nu, måste fundera lite. ska bli kul att se före och efterbilder imorgon!!

kramar

2011-10-22 @ 20:40:13
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0