Crossfittävling: Måndagsklubben OPEN i Falun



Ursäkta min frånvaro, men jag har suttit och pluggat i mååånga timmar. ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET NU! Har hållt på med 3 frågor i flera timmar. Har nu en ynka kvar, men inväntar svar från läraren...

Jag tänkte ge mig ut på en pw + 2-3 km löpning efter jag pluggat klart, men detta tog längre tid än jag trodde. Ska till Busfabriken med Sandra, Alve och Kevin när Kevin slutat jobb kl 16, så jag tar en vilodag idag. Det behövs faktiskt efter 4 dagar med hård träning.
Denna veckan kommer bli riktigt rolig ur träningssynpunkt. Kan säga att hela veckan andas CROSSFIT. 2 st i helgen och kanske ett på torsdagkväll om det är tillräckligt med intresse. Och imorgon ska jag träffa Jakob (Crossfitinstruktör) på gymmet för lite styrkeövningar. Tror jag. Ska ta allt från början så ni hänger med.

Fick ett meddelande från honom om vad jag tyckte om Crossfiten på Filborna igår. Och vi pratade lite och han frågade om jag funderat på CF- tävling till sommaren? JAG? TÄVLING? Nej. Jag sa att jag inte riktigt är i den formen att jag kan tävla.
Jodå, tydligen hade jag allt som man behöver. Så nu är mitt mål att vara med i Crossfittävlingen, måndagsklubben Open i Falun i juni... Hjälp, jag vet inte riktigt vad detta innebär? Jakob frågade vad jag behövde arbeta på. Styrka i överkroppen svarade jag. Och därifrån bestämde vi att vi ses på gymmet imorgon kl 11.30. Antagligen för att köra styrka för överkroppen?! Ska bli spännande!

PS. Ett inlägg med alla dagens måltider kommer ikväll. Det blir så rörigt om jag ska lägga upp ett i taget, så jag slänger ut ett inlägg varje kväll med vad jag har ätit, bilder på det och vilken tid jag ätit! Håll utkik!

Kommentarer
Postat av: Rosahjärtan

Vad kul!!!!! Den där överkroppen kommer vara i toppform till dess!!! Lycka till imorgon!

2012-02-13 @ 21:46:34
URL: http://rosahjartans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0