Bakslag

Jag har haft fullt upp konstant sedan i torsdags. Har jobbat torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och idag så jag är HELT slut nu. Fick till och med gå hem 50 minuter tidigare idag för jag mådde riktigt dåligt. Kallsvettades och kände mig febrig och orklös. Jag misstänkte i onsdags förra veckan att jag började bli sjuk, men jag ignorerade det och har nu jobbat i 6 dagar och inte gjort mer än ätit och sedan stupat i säng. I söndags och igår såg jag fel på mitt schema (jag tittade inte utan jag antog att jag visste när jag började) och kom 2 timmar tidigare än vad jag skulle bägge dagarna, så jag har jobbat 4 timmar mer än vad jag skulle de dagarna.

Jag är inte van vid att vara igång så här mycket så jag har nog fått ett rejält bakslag nu. Dessutom har Kevin inte förstått att jag numera inte kan sköta allt här hemma längre eftersom jag också jobbar så efter 8 timmar på jobb har jag fortsatt med städning, diskning osv här hemma. Flertalet av dagarna har jag haft huvudvärk och varit så trött att somna ståendes inte hade varit några problem... Jag vet inte hur man gör för att få en mer förstående och hjälpsam pojkvän? Man är ju trots två som stökar ner och skitar ner efter sig i ett hem.
Idag ska jag gå och lägga mig tidigt och då menar jag om ungefär 20 minuter.

Jag vet att jag är korkad att göra detta när jag inte mår helt hundra, men jag ska till Ullared imorgon. Och jag kan inte skjuta upp det för julgrejer ska inhandlas och jag jobbar alla helger fram till mellandagarna så jag, Emmy och Emelie fick ta imorgon för att få ihop det med allas jobb osv.

Jag ska försöka uppdatera oftare, kanske inte imorgon, men på torsdag tänkte jag lägga upp en bild på vad jag köpt imorgon :-)

Kommentarer
Postat av: jennie

du är bäst paui, men glöm inte bort dig själv! när man stressar så mycket är det viktigt att äta skitmycket mat och att dricka massor. be kevin om massage och om han inte orkar så får du tvinga honom! :) tar nog ett tag innan kevvan vänjer sig också.. men han kanske får upp ögonen om du struntar i att fixa allt hemma? :p

2010-12-01 @ 00:35:21
URL: http://heymammajaglever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0