Fullspäckad helg

Denna helgen är och har varit fullspäckad! Jag praktiserade till kl 16.00 i fredags sedan kl 18.30 skulle vi iväg på Champagne Safari, som är en show med dragqueens som gör parodier på olika kändisar. I år var det 80-tals tema så det var Magnus Uggla, Fräcka fredag, Roxette mfl. Det var en grym upplevelse och en väldigt proffsig show. Vi åt 3-rätters middag innan det började. Det blev räkcoctail till förrätt, oxfilé black and white med baconstekta haricots verts till varmrätt och till efterrätt var det jordgubbs- och champagnepannacotta med vit chokladmousse.

Har tyvärr inga bilder från kvällen så jag lånar från Google.



Igår var jag och Kevin först en runda på IKEA och handlade hem lite grejer, bland annat en lampa till köket. (Bild kommer när den är på plats). Sedan kl 17.30 hade jag bokat bord på restaurang Oasen där fondue väntade. Det blev mexikansk fondue med tobleronefondue till efterrätt! Vi var i alla fall mätta när vi gick där ifrån kan jag ju säga... Efter restaurangen så hämtade vi Emmy och Paka så blev det spelkväll hemma hos oss till kl 4 inatt.

Idag är det powerwalk på schemat och kl 16 är det kalas för Kevins kusinbarn som väntar och sedan en middag hemma hos hans syster kanske?! Så vi har haft fullt upp minst sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0