Totalt slutkörd!

Jag sitter helt utslagen i soffan och orkar inte resa mig. Jag var på cirkelfys kl 12 och det tog mina allra sista krafter trots 12 timmars sömn. Träningsvärken kom krypande redan igår och när jag skulle sova hade jag så otroligt ont i rumpa och insida lår. Inte var det bättre när jag vaknade, snarare sämre och nu en cirkelfys ovanpå det. Imorgon är det vilodag till 110% och ikväll blir det ingen BOSU. Känner att jag måste vila för att kunna ge allt när jag tränar och det kunde jag verkligen inte idag. Var helt slut efter första varvet (10 övningar) och då återstod 2 rundor till.

Borde städa lägenheten också innan min älskade kommer hem kl 16, så jag tror jag ska ta mig i kragen och faktiskt göra det. Då kan jag hålla kväll med gott samvete och dessutom känna doften av nytvättade golv. Vi ska ut till Väla när Kevin slutat jobb för idag släpps något TV-spel han vill ha så jag vet ju vad han kommer göra ikväll... Fram till kl 21, för då är TV'n min. Det är ju Desperate Housewives då! Annars ska jag nog bara läsa ikväll. Håller på att läsa en bra bok nu och vill läsa ut den så att jag kan hoppa vidare till nästa.


Var på biblioteket förra veckan och lånade några böcker, bland annat denna. Har hört att Karin Alvtegen's böcker ska vara bra och denna var lite seg till en början, men inte så att jag ville sluta läsa. Men efter ca halva blev den mycket bättre. Lånade två till av Karin Alvtegen, Skam och Skuld, någon som läst dom?!
Jag gillar bäst att köpa böcker för då behöver jag inte känna någon press att läsa ut dom under en viss tid, men när man lånar har man press på sig att läsa klart böckerna under en viss tid. Men det ska gå! Hittar man något som faller en i smaken så tar det inte många dagar att läsa ut en bok.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har läst Skuld för en evighet sedan. Gillade den kommer jag ihåg iaf :)

2010-11-10 @ 14:15:29
URL: http://heliumhippie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0