Träningsförbud och studiebesök

Var hos sjukgymnasten idag efter en veckas uppehåll och endast med egen träning. Jag är tillbaks på ruta ett IGEN. Min sjukgymnast ringde en ryggspecialist på Ängelholms sjukhus (som också är sjukgymnast på HBG Fysio) för att bolla lite tankar ang min rygg. Hon berättade hur hon gått tillväga med mig med träning osv, och han sa att han hade gjort samma sak om jag varit hans patient. Men han sa att han gärna undersöker mig för att se om där finns något han kan göra. Så jag ska boka tid hos honom och hoppas på att han tillsammans med min nuvarande sjukgymnast kan hjälpa mig att få ordning på detta!
Jag har också träningsförbud i några dagar för att inte riskera att smärtan blir värre än vad den är. Så vilodag idag och imorgon, sen på torsdag är jag back on track igen.

Så detta känns mindre bra, men jag kämpar vidare!

Var på studiebesök på Munka Ljungby Folkhögskola idag tillsammans med Emelie. Det är där min utbildning finns som jag vill gå. En hälsocoach utbildning. Det kändes jättebra att få prata med lärare därifrån och få svar på alla ens frågor, funderingar och mer därtill. Killen som visade oss runt är också han som har hand om ansökningarna så man kan ju hoppas att man satt ett litet avtryck som gör att vi kanske har en större chans att komma in ;-)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag hoppas verkligen att det snart löser sig för dig paui <3 Även om det känns tungt så måste det ändå kännas skönt att du vet att du får hjälp och att något är på gång att lösa sig :) Finns det någon länk till din utbildning? Verkar sjukt rolig!

2011-04-05 @ 19:37:44
URL: http://heymammajaglever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0