Huvudfotingar

Jag var och hälsade på min bror, hans fru och älskade Madicken och Liza-Beth. Kevin skulle inte komma hem förrän runt kl 20 så jag passade på att tillbringa min eftermiddag/kväll hemma hos dem. Det händer SÅ mycket i barnens utveckling nu och jag blir lika överraskad varje gång jag är där. Madicken tjatade om att hon ville kolla på aporna med mig och Kevin. Vi tog med henne till Tropikariet i september förra året och nu vill hon dit igen. Hon tjatade flera gånger under dagen och vi ringde till Kevin så hon fick säga hur mycket hon ville till aporna.

Hon har också lärt sig göra huvudfotingar. Dock hade Julle (hennes mamma) aldrig sett henne göra så fina som hon gjorde igår.

Här är den första huvudfotingen hon gjorde igår som Julle blev SÅ stolt
över då hon tidigare inte ritat ögon, näsa mun på det sättet.

Här ritade hon Julle.

Här är Kevin, med måånga ben.

Och så här fin blev jag.

Man blir så lycklig när man ser hur mycket hon utvecklas. Sist jag satt och ritade med henne så var det bara massor med sträck i olika färger. Det som också faschinerar mig är att alla barn runt denna åldern (3,5 år) ritar huvudfotingar. Det är häftigt att en del av barnens utveckling innebär sådana här teckningar. Min älskade Madicken. Förstår inte att hon är så stor nu.
Igårkväll när jag pratade med min bror så kallade hon på mig flera flera gånger och jag bad henne vänta tills jag pratat klart. När jag vänder mig mot henne så säger hon "Pollen, prata med mig". Då kom det dåliga samvetet krypandes och jag bara såg hur hon satt där i soffan, sugandes på sin tumme och bara ville prata med mig, medan jag var upptagen att prata med min bror. Jag älskar denna ungen så högt att det inte går att beskriva. Det är så roligt att följa ett barn från magen och se varje utvecklingssteg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0