Gruppträning IT IS

HERREGUD vad kroppen försämras i kondition på bara några veckor utan gruppträning. Jag har endast tränat gym nu i ca tre veckor och det märktes rejält idag.. Första cirkelfyspasset på säkert 5 veckor. Jag och Emelie höll bokstavligt talat på att trilla ihop efter första rundan av tre.
En sak är säker och det är att gymmet inte ger ALLS lika utmattande träning som pass gör. Är man på gymmet så styr man sin träning helt själv och slutar oftast med en övning när man tycker att det börjar bli för jobbigt och samma sak med konditionsträningen. Man minskar motståndet när det börjar ta emot för mycket.
Tränar man gruppträning som cirkelfys så ger man sig inte lika tidigt. Man vill inte sitta/stå still när alla andra kämpar på. Man jobbar 45 sekunder per station och man vill inte ge sig under den tiden för man skäms inför de andra man tränar med. Man är 4 personer per grupp också är det totalt 10 grupper. Därför vill jag påstå att gruppträning är det ALLRA bästa om man vill få ut maximalt av sin träning. Man vill inte verka sämre än någon annan därför ger man mer än man trodde att man orkade egentligen.

Jag och Emelie skakade hand på att köra minst två pass i veckan och sedan gymma utöver det eller köra ännu fler pass. Men minst två pass måste vi ha i veckan för att hålla uppe konditionen. Imorgon blir det förmodligen lunchspin.
Kevins nya dator kommer hemlevererad någongång mellan kl 10-13. Så vi får se om jag hinner till passet kl 11.45 eller om det blir att sitta och invänta leveransen istället..

Jag har bestämt mig och det blir ingen Cambridge för min del för jag har kommit fram till att de kilona jag har i övervikt (ca 10 kg) kan jag gå ner på egen hand med sund kost och träning. Jag har klarat det en gång förut så därför vet jag att jag kommer klara det igen!
Kevin däremot ska börja på den. Han ska på möte på tisdag och då också köpa hem soppor osv. Så nu när han ändå ska sätta igång med dieten så ska jag passa på att hålla mig undan ALLT onyttigt jag också. Det är så mycket lättare när man båda lägger av. För Kevin innebär det endast Cambridge"mat" alla dagar. Så nu har jag ett ypperligt tillfälle att verkligen äta sunt och byta ut godis mot frukt.
Vi SKA ha uppnått våra mål till sommaren. I juni ska mina mått vara nere på samma som för två år sedan!

PS: Hittade anteckningar jag gjort september 2009 på måtten jag hade då... Herregud säger jag bara. Tänkte lägga upp de nu i dagarna så att ni kan se hur mycket som faktiskt händer med centimetrarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0