Jag är i mitt livs bästa form!

Är hemkommen från sjukgymnasten sedan någon timme tillbaka och känner att jag börjar komma i min livs form! Fast det är väl nästan en självklarthet att man ska vara i sitt livs form vid 19 års ålder? Det är lite mer faschinerande när en 40-åring är i sitt livs bästa form.. Men men, just nu känner jag att allt bara går åt rätt håll. Rygghelvetet känns en aning bättre, tack och lov! Fast igår var smärtan extrem igen, men idag har jag inte känt av den och jag hoppas den håller sig borta.

Fick mitt träninsprogram hos sjukgymnasten i fredags så idag var andra dagen och på fredag är det dags igen. Där emellan blir det cirkelfys imorgon, spinning på torsdag och sedan en runda cirkelfys igen efter sjukgymnasten. Jag älskar verkligen träningslivet. Denna gången hoppas jag inte att jag kommer ur banan fler gånger för det är ett rent helvete att komma igång igen när man haft uppehåll.

Jag funderar på att ta mig en promenad med min iPhone. Har gratis WiMP i 2 månader så det är ju lika bra att utnyttja det! För er som inte vet vad WiMP är så är det typ samma sak som Spotify.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0