Livslång smärta

Fick ett samtal från min sjukgymnast nu. Hon berättade att hon fått mina röntgenplåtar och jag har två tillplattade kotor mellan skulderbladen. Men det går inte att göra något åt detta, mer än förebyggande träning. Hon sa att jag får leva med denna smärtan. Jag vet inte vad jag ska göra... Jag har ont nästan konstant, hela dagarna, oavsett vad jag gör. Och nu verkar det som att jag ska leva med denna smärtan. Hur? Förstår inte hur jag ska kunna stå ut. Två månader med konstant ont nästan, har varit extremt jobbigt och påfrestande.

Sen vet jag att det inte kommer att göra så här ont alltid, men till och från. Just nu känns allt hopplöst men jag ska kämpa vidare och kontakta en ryggspecialist och se om jag kan få mer hjälp där.

Kommentarer
Postat av: Amanda - Mamma till Vincent och Felicia

Men du, det där lät inte särksilt vidare. Finns inge hjälp att få eller??? Det verkar knepigt. Hur kommer det sig att kotorna tryckt ihop sig? Har du fått tips på hur du kan träna? Sådär kan du ju inte ha det....



Ang träning, vad roligt att du blir peppad! Just nu kännsd et som att de flesta läsare droppat av i och med bloggflytten och annat bloggande så det är lite trist... Men då är det rolgit att höra att ngn uppskattar mitt träningstjat=)



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0