Noll träningssug

V.3 i utmaningen

Sitter i soffan och diskuterar med mig själv, ska jag träna eller inte? JAG ORKAR INTE!!! Vill bara sitta kvar i soffan och ta det lugnt. Men jag har bara tränat 4 dagar denna veckan och mitt mål är minst 5. Det är i detta läget jag bara ska klä på mig träningskläderna och göra det. Och nu har jag bestämt mig. Jag SKA till gymmet. Det kommer kännas så bra när jag kommer hem! Så nu ska jag ta på mig och köra till gymmet. Kondition ska det bli!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Härligt!!! otroligt att du lyckats hålla dig ifrån godis i tre veckor!! jag misslyckades totalt den här veckan, har ätit massor med onödigt. inget godis eller choklad men annat dumt. som sagt, förbud fungerar inte... jag måste försöka börja nästa vecka med en annan mentalitet, då kanske det går bättre.



det blev ingen löparrunda den här veckan, jag har inte orkat gå upp tidigt... vet inte varför jag är så trött men det är jobbigt! imorgon har jag iaf ingen ursäkt, Oscar är ledig så då måste jag ut en sväng, 5 km får det bli.



igår blev det ingen träning alls men idag blev det styrka ök i 25 min ca och sen en timme efter körde jag ett tabatapass med ben också. jag körde en omgång (4 min) per ben med assburner, det kändes... men nu känns det skönt, jag är helt mör både i armar och ben. jag testade med 8kg på axlar och biceps det sista och det var inga problem direkt men det dumma är att jag bara kan få 8kg på en hantel, men det får väl gå det med. axelpressar klarar jag några med 10 kg, ska försöka ta in det i alla pass. men nästa gång det blir ök tänker jag köra tabata för att variera.



fixar du kondition idag med sån träningsvärk i benen? ;) det är onekligen rättså osmidigt med sån träningsvärk i benen, men det känns ju bra samtidigt, haha.



vi har inte så mycket att välja på ang Sverigeflytt, mitt csn tar slut till våren så sen kan jag inte plugga mer och måste betala tillbaka lånet. Oscar ska med också är det tänkt men inte förrän jag har fått jobb och lägenhet. jag trivs väl ok här som det är nu, men det är ju bara tillfälligt, eftersom jag inte kan jobba och vi absolut inte klarar oss på en lön så är det rätt omöjligt att stanna här, om vi inte flyttar till ett sämre område och lever riktigt, riktigt snålt men det har jag väl ingen lust med direkt... men det kommer ju bli jättejobbigt med flytt till Sverige, svårt att hitta jobb, lägenhet, dagisplats osv. jag vet inte alls var i Sverige vi hamnar, det kan ju bli var som helst. det var ju ett tag sen jag bodde i Sverige så det blir nog lite jobbigt at komma in i den svenska mentaliteten igen, alla är mer tillbakadragna och tysta, svårt att lära känna folk kan jag tänka mig. och så är ju vädret ingen höjdare heller. men men, jag förtränger det för tillfället så får vi se hur det blir när det är dags.



puh, mina barn bråkar så det ryker om det och jag är så trött så jag nästan sitter och sover här på soffan... det är väl dags att fixa lite lunch snart kanske... snark. hoppas det gick bra på gymmet! imorgon SKA jag komma ut och springa.

kramar!

2011-11-13 @ 12:15:32
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0