Dagens träning

V.2 i utmaningen

Det blev träning lite senare än vanligt. Hade ett ärende på banken att fixa först. Idag blev det lite intervaller. Testade något nytt.

2 min pw på 8 km/h.

12,5 km/h i 1 min
Vila 1 min
13,5 km/ i 1 min
Vila 1 min
14,5 km/h i 1 min
Vila 1 min
15,5 km/h i 1 min
Vila 1 min
16,5 km/h i 1 min
KLART!

Jag ska utöka dessa nästa gång och testa att göra detta x 2 eller 3. Och sedan efter hand öka på starthastigheten. Men kul att variera intervallerna lite.
Efter detta körde jag styrka för armar, axlar och rygg. Testade denna övning idag. Gjorde precis som Lovisa, en snatch och sen 4 axelpressar x 3 och sedan samma på andra armen. Sen körde jag en sista där jag gjorde så många axelpressar jag orkade på varje arm och det blev 11,5 på båda. Sedan var jag helt slut i armarna! Men då gav jag mig på bicepscurl med stång. 9 x 3 och sedan så många jag orkade efter det och det blev 9 st.
Körde rodd med stång och en ryggövning där jag höll stången framför mig och lutade mig fram 90 grader och sedan upp igen, 10x3 och sedan ett sista set där jag körde 20 rodd och 20 90-graders böjningar.
6 min plankan och sen på bandet för att testa hur länge jag kunde springa i 16 km/h. Jag var helt slut och hoppade av efter 37 sek. Jag ville inte ta ut mig styrkemässigt helt och hållet idag då jag ska köra yoga imorgon. På lördag blir det ett tufft pass. Intervaller eller 3 km löpning och sedan styrka för hela kroppen!


Gick in och la mig här istället i 5 min! Finns det något bättre sätt att avsluta träningen på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0