Laxlunch

Lotta önskade inlägg om vad jag äter. Självklart ska jag berätta det! Jag fotade min lunch igår så den kan jag visa här. För det blir ofta något i det stuket.

1 laxfilé, ärtor, fullkornsbulgur och spenat. Råkade köpa lättstuvad spenat istället för hackad. Inte att rekommendera. Hackad spenat blir mycket godare!

Ett tips för att underlätta några luncher/middagar framöver är att göra lite storkok. Jag kokade 6 portioner bulgur och har nu en matlåda i kylen som kommer räcka till säkert 4 middagar till. Perfekt!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hur smakar bulgur då, är det ätbart? Det finns inte i vanliga mataffärer här men jag såg det i en hälsokostaffär igår (men inte fullkorn tror jag). Lax har jag inte råd med tyvärr, det blir någon gång ibland, varannan månad kanske men det är lite för dyrt :( Vad äter du till middag då? :) Nyfiken idag. Här blir det köttbullar med gräddsås och potatis till lunch. Jag måste äta rejäl lunch, annars blir jag för hungrig och fixar inte att äta ordentligt resten av dagen. Och idag är jag värd extra- sprang 5 km på 28:56!!!! det du, drygt två minuter bättre än sist! så nu är jag nöjd :) men måste sätta fart nu, mycket att göra idag... ha det så bra, kramar!

2011-10-25 @ 10:50:29
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0