Våren är säkrad!

Nu har jag skickat in min anmälan till vårens kurser på högskolor och universitet.


Så kommer jag inte in på omvårdnadsutbildningen innan januari så har jag förhoppningsvis plats i någon av dessa 7 kurser. Jag har valt distanskurser som är på högst 50%, detta för att jag ska kunna jobba på Puma januari-mars. På så sätt kan jag både plugga och jobba och få in pengar! Gött!

Men jag tar 4 veckor i taget. Nu hoppas jag på att få ett positivt besked på antagningen till novemberstarten på omvårdnadsutbildningen. Får jag inte det så tar jag det då. En sak i taget!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Kul! skönt att ha lite planer för den närmsta framtiden! jag har väl iofs massor med planer, men allt för osäkra (och alldeles för lite pengar!). är inne på femte dagen utan onyttigheter nu, helt otroligt, knappt så jag tror det själv ;) men nu försöker jag köra järnet det sista på höstutmaningen. idag blev det "bara" en timme yoga dock, är alldeles stel idag efter intervallerna igår. blir lite nojig över att inte se någon skillnad alls i mått osv. nästa helg ;) men något måste väl ha hänt, hoppas jag. har du några planer för hur du tänkt träna de kommande veckorna? jag ska satsa mer på löpningen nu, ska verkligen försköa komma ut 2 ggr/veckan, en gång för intervaller och en gång lite längre, ska försöka med 5 km. och resten styrka kompletterat med yoga om det behövs. tänkte iaf testa så några veckor så får vi se hur det går.

2011-10-13 @ 11:54:47
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0