Saras paleo-bröd
Sara kommer alltid med fantastiska recept på saker och ting. Först bananpannkakan som jag nu är totalt beroende av, hennes bollar av olika slag har jag testat och nu detta fantastiska bröd!
4 dl linfrö
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk salt (havssalt)
Kör allt i en mixer tills det blir ett mjöl. Häll över till en bunke och blanda i
1 msk brödkryddor
4 dl valnötter (eller andra valfria naturella)(är du inte rädd för kolisar kan du även blanda i valfri torkad frukt)
Blanda därefter i
2 dl kokosmjölk (250 gram kesella går också bra)
5 stora ägg
till en jämn smet och häll ner i en klädd brödform.
Sätt in i ugn på 175 grader och grädda i ca 60 minuter

Jag fuskar ibland och äter ekologisk leverpastej och gurka på. Bananskivor är också jättegott att ha på! Men ni som inte kör Paleo kan ju ha vad som helst på!
4 dl linfrö
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk salt (havssalt)
Kör allt i en mixer tills det blir ett mjöl. Häll över till en bunke och blanda i
1 msk brödkryddor
4 dl valnötter (eller andra valfria naturella)(är du inte rädd för kolisar kan du även blanda i valfri torkad frukt)
Blanda därefter i
2 dl kokosmjölk (250 gram kesella går också bra)
5 stora ägg
till en jämn smet och häll ner i en klädd brödform.
Sätt in i ugn på 175 grader och grädda i ca 60 minuter

Jag fuskar ibland och äter ekologisk leverpastej och gurka på. Bananskivor är också jättegott att ha på! Men ni som inte kör Paleo kan ju ha vad som helst på!
Kommentarer
Trackback