WOD, red-head, sjukgymnast, torget

Det blev lite häng på Filborna i förmiddags. Alldeles för lite gjort. Men den där Paleo-maten har inte gett mig vad jag behöver än. Väntar på att energin ska komma snart! Det blev en WOD i alla fall. En fruktansvärd en!

21-15-9 av:

* 400 m stakträning (typ som att åka skidor)
* Kettlebellswings (16 kg)
* Push-ups (på tå)
* Situps

Så innan alla kettlebellswingar var det stakträning 400 m. Så totalt blev det 1200 m.

Min tid: 13:46.

Sedan åkte jag hem och åt lite snabbt. 2 ägg, 1 burk tonfisk och en hel näve nötter fick det bli. Kl 13.15 var det dags för min efterlängtade frisörtid! Klippning och färgning. Det var mer komplicerat än jag trodde. Hade alldeles för mycket mörka pigment i mitt hår för att kunna färga det mörkrött som jag önskade. Det slutade i en light avfärgning och sedan en mörkmörkbrun färg i botten och sedan rött i resten. Håret sög det åt sig, tack och lov!!! Och bra blev det (ska be Kevin ta bild nu snart så får ni se lite senare). Jag är faktiskt helnöjd! Dyrt som attan blev det också. Men jag har aldrig någonsin färgat mitt hår hos frisör under mina snart 11 år som "färgare", så det var på tiden!



Ett sjukgymnasbesök hann jag också med. Ny tejpning på knäna och strikt förbud på funktionella rörelser där benen är involverade. Det förvärrar mer än det gör nytta nu, sa sjukgymnasten. Så 2 gånger i veckan ska jag träna benen och rumpan i maskiner (blääää) för att bibehålla muskelstyrkan. Kanske kanske jag inte får springa Springtime.... Men än är det inte kört, om 2 veckor får jag min dom. Har det inte förbättrats tills dess så är det inget lopp för mig. Så nu ska jag träna ben och rumpa rejält!

Och en runda på torget blev det också. Ni ser resultatet på cykeln. Kom för bövelen knappt hem!


157 kr slutade detta kalaset på! Torget i mitt hjärta, säger jag bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0