Förkyld, klätterställning och gladiatorerna

Vaknade med en ond hals imorse. Jäkla skit. Det innebär att Crossfitpasset är inställt för min del. Och jag som längtat så... Men jag lyssnar på kroppen och dricker varmt vatten med citron och ingefära och ska även få till någon häxblandning. Jag måste bli frisk!!!

Vi håller på att få ihop Jacks klätterställning. Vi har stött på flera problem som gjort att vi inte blivit färdiga. Hämtade inte ut tyget förrän igår så vi började klä den igår och borra fast trädstammarna i bottenplattan, men borren vi har var alldeles för slö så det gick inte riktigt. Nu har Kevin varit på bygget där han jobbar och hämtat hem två Hiltimaskiner så nu har vi fått fast stammarna. Men en av "avsatsplattorna" är nu för små så vi måste såga ut en ny... Jäkla jobb det här! Men det kommer bli ett fint resultat i alla fall :-)

Ikväll är det gladiatorerna! Ett av veckans stora höjdpunkter! Idag är det extra roligt för en personlig tränare på Filborna, där jag tränar, är med som utmanare! Karin Alm som även tävlar i body buildning. Ett riktigt muskelpaket!



Tror hon kommer spöa skiten ur gladiatorerna! ;-)

Kommentarer
Postat av: Rosahjärtan

Shit! hon ser ju ut som en Gladiator själv! =)

2012-02-04 @ 13:22:37
URL: http://rosahjartans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0