Nöt- och chokladbar



Du behöver:
1 dl naturella cashewnötter
½ dl jordnötssmör (ekologiskt)
1½ dl torkade aprikoser
1 dl havregryn
4 msk müsli
1 tsk kanel
3 msk kakao
3 msk vatten
1 ägg
Pumpakärnor

Gör så här:

Sätt ugnen på 110 grader. Mixa cashewnötterna, jordnötssmöret, aprikoserna, havregrynen, müslin, kanelen och kakaon till en finfördelad massa. Häll över i en skål och tillsätt 3 msk vatten. Knåda ihop och tryck ut i en form, gärna av silikon. Pensla toppen med ett uppvispat ägg och strö över lite pumpakärnor och sätt in i ugnen i 15 min. Ställ sedan formen i frysen 1 tim innan du skär kakorna i bitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0