Uppladdningsfrulle

V.8 i challengen



Laddar upp med en rejäl frukost inför ett Crossfitpass idag! Jag är inte det minsta laddad efter att ha varit uppe till 02.30 inatt. Berättar mer om Crossfitfesten senare. Nu börjar jag bli laddad för ännu ett tufft pass. Kändes ganska bra när jag gick förbi spegeln imorse och var tvungen att spänna magen... Den börjar ta sig. Tror jag. Så idag kommer jag ge allt jag har och lite till så kanske det kan bli någon skillnad på dessa 10 veckorna ändå?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Klart det har hänt nåt, det har säkert hänt massor, det beror bara på ljus och vinkel :D Och det viktiga är hur det känns och vad du ser, jag tycker mig se de fyra första rutorna tydligare ibland, men dom fastnar absolut inte på kortet. jag skyller på kasst ljust i badrummet. hehe.



Du är grym som tränar crossfit två dagar i rad, det kommer hända massor- snart! jag förstår precis hur du känner kring att vara "perfekt" som pt, men du- har du bråttom? :) nej! jag som läser mycket Bamse här hänvisar till Skalman, det är fult att skynda :D

du är ju inte färdig pt än på ganska länge- det kommer hinna hända massor innan dess! och sen tror jag att det är en fördel för dig personligen att ha tydliga mål kvar att kämpa mot även när du är färdigutbildad och ska coacha och peppa andra. genom att du själv fortfarande är i en process och kämpar mot mål kan andra se att man aldrig blir perfekt utan alltid måste fortsätta kämpa. jag känner "wow" när jag ser Lofsan på bilder och videor men samtidigt känner jag mig "lugn", för fatta hur många timmar hon har lagt ner och vad hon har kämpat! dit har jag inte kommit och lär nog inte komma heller, men det känns bra att veta att man faktiskt inte blir sådär supertränad gratis! det tar tid!



jag kommer inte fixa att springa 5 km på under 25 min innan challengen är slut, det är ju bara två veckor kvar. fixade mig en redig förkylning i torsdags också så det blev bara två mesiga träningspass den här veckan :( så jäkla tråkigt men nu hoppas jag det är sista förkylningen för den här säsongen. idag känns det bättre och om jag känner mig bra när jag vaknar imorgon så ska jag ta mig ut och springa efter jag lämnat Guille. milen får vänta men en kortare sväng vill jag få till för nu var det alldeles för länge sen jag kom ut.



hur går det med din konditionsträning? hur ofta planerar du att köra intervaller/löpning? jag får inte till det nu med tiden, det funkar inte, men jag ska försöka lugna ner mig och fokusera på styrka nu medan jag har hantlar och sedan försöka komma ut och springa 3 ggr i veckan i Sverige när jag har tillgång till natur men inte till hantlar. hoppas det funkar :) tror jag ska försöka köpa en kettlebell också för jag vill jobba på min rumpa, haha, och jag får sanslös träningsvärk i rumpan av att köra swings med hantel här.



hur har det gått med maten den här veckan? jag har syndat två dagar faktiskt... fast sammanlagt mindre mängd än en "vanlig" lördag. fick paket från min pappa med svenskt godis och det kunde jag inte motstå. men, jag håller min plan, 10 godisdagar under hela challengen, jag har en kvar och den blir på tisdag, sen får jag vara utan tills det är slut! triggade igång sötsuget med godis två dagar i rad men nu har jag hållt mig iallafall. fuskar lite med russin i kesellan, rysligt gott!



nu måste jag hjälpa Guille med sin läxa så den blir klar nångång, himla bra att alltid spara till på söndag :) nu tar du väl en vilodag imorgon? :) kramar!

2012-02-26 @ 17:01:18
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0