Vad jag äter under en vecka: Fredag

V.7 i challengen

Jag tog en liten paus från bloggen igår. Dagen gick i ett, så jag orkade faktiskt inte skriva något. Och idag blir det en sen uppdatering. Inlägget om vad jag åt igår, kommer nu!


Frukost kl 8.10.
1,5 port fiberhavregrynsgröt med ett kläckt ägg i, hallon, blåbär och kanel. 3 st grova knäckebröd med leverpastej och gurka. Ett stort glas vatten och en stor kopp grönt te.


Lunch kl 12.00.
Chili con carne, en klick keso (ca 125 g), två grova knäckebröd med ost och ett stort glas mjölk.


Mellanmål kl 15.15.
Naturell yoghurt (3%ig) med en ny "Func supermüsli" från AXA (som jag fått hemskickat av bästa Jennie).


Middag kl 17.55.
Chili con carne (igen) med 1 riven morot, en tomat och ett stort glas mjölk. Jag var inte speciellt hungrig så jag åt inte upp allt.


Kvällsmål kl 21.50.
Ca 350-370 g lättkesella och en stor skivad banan. Detta var min ersättare till ostbågar och godis.

Var hemma hos Sara och Simon igår tillsammans med Ugandafolk och deras respektive. Jag åt inte en enda godisbit eller ostbåge. Jag åt min kesella! Jag åt visserligen lite grönsaksstavar och dippade i guacamole och Holiday-dipp. Det glömde jag fota!


Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Äh, trams tjejen!!! Du är ju för sören bättre på maten än vad jag är just nu. Eftersom jag just nu bara äter utan att tänka blir det lite allt möjligt. Men fatta hur skönt det är att inte bry sig.



Jag börjar alltid med proteinet för mättnadens skull. Sen fyller jag på med en massa god sallad på slutet. Jag är sällan sötsugen och är jag det blir det alltid kesella.



Ja, jag har gått upp lite, men det gör mig inget. Jag vill bli mer muskulös och mer stark och då kan jag inte luigga på underskott. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gör just nu när det kommer till maten. Ibland behövs det bara att man släpper efte lite och inte har så höga krav


Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0