Allvaret börjar


Röhnisch träningstrosorna jag köpte härom veckan. Rekommenderar varmt för er som också stör er på trosor som åker in i rumpan vid träning!

Slutade kl 14 idag. Vi har smygbörjat med undervisning nu. Slut på softandet nu! Idag gick vi igenom hygien inom vården, ergonomi och lyftteknik. Känner mig helt grön på detta. Många i klassen har jobbat/jobbar inom vården så dom vet ganska mycket. Jag som inte vet ett jota känner mig så dum! Men jag skäms inte, jag frågar när jag inte förstår. Alla kurser vi läser nu har jag böcker till då böckerna mamma hade som är 10 år gamla, fortfarande var giltiga! Bara en bok jag måste ha ganska akut. Folkhälsokunskap som jag valt att lägga till. Den har jag lagt bud på på Tradera så den hoppas jag att jag kammar hem!

Ikväll blir det ett Crossfitpass till! Björn kommer förmodligen inte och min trygghet drogs genast bort. Men inte ska väl jag hoppa över passet bara för att jag blir tvingad att gå själv nu? Nej någon måtta får det vara. Nu ska här övervinnas rädslor! Jag SKA iväg på passet trots att jag inte känner en enda själ. Kommer ju kännas så bra efteråt. Och idag är det favorit programmet på tv - Biggest Loser Sverige! Min ena träningsgud är ju en av tränarna där så det gör det hela ännu bättre! 

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Kom du iväg??



Haha. Du är rolig du, men du är inte ensam. Många som tror att jag är lång. Hela 160 cm är jag



Visst får du det. Någon speciell övning du tänker på?

2012-01-26 @ 21:00:28
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0