5 dagar av misshandel





Gottelördag var det ja. Pizzan åt jag inte ens upp, åt lite mer än en fjärdedels pizza, men den var faktiskt inte god. Hade hellre ätit havregrynsgröt så ingen mer pizza för min del på ett bra tag. Kevin gillade heller inte pizzan riktigt denna gången, så det var en flopp.
Glassen däremot. Den var alldeles för god. Så god att jag tog en liten omgång till efter ett tag. Kevin köpte chips och dipp idag också, men efter 2 chips tyckte han inte det var gott längre så hej utslängda pengar. Detta är andra gången han köper hem chips och dipp och inte äter upp det utan bara slänger.

Gladiatorerna på tv'n ikväll. Ett av mina favoritprogram, delar första plats med Biggest Loser.



Jack gillade nog också det för så här satt han och skulle fånga personer när de sprang.

Kevin följer med sin pappa till Stockholm imorgon så jag ska släppa av honom hos hans föräldrar innan jag börjar praktiken imorgonbitti. Han ska dit och lossa något med lastbilen och de kommer inte hem förrän på måndag kväll så nu ska jag tanka närhet så jag klarar mig själv 1½ dygn. Nej, det ska faktiskt bli riktigt skönt med egentid. Vi går varandra lite på nerverna här hemma eftersom han bara är hemma hela dagarna så jag ska njuta av min lediga måndag extra mycket och bara träna, njuta egentid och gosa med Jack!

Jag längtar riktigt mycket tills imorgon för då ska jag sluta med all denna skräpmat. Inte en dag till. Jag är så trött på det. Mitt humör går i vågor och jag blir förbannad för minsta lilla och jag VET att det beror på att mina rutiner är rubbade och jag äter inte vad jag ska eller vad jag borde. Håller inte ens ut en dag till så imorgon börjar jag mitt normala liv igen. Förstår inte hur man kan leva som vi gjort nu i 5 dagar. Det är till att misshandla sin kropp och ge den sämsta tänkbara förutsättning. Usch, aldrig mer! Till och med Kevin tycker det har blivit för mycket och då kan ni förstå hur mycket skit vi ätit eftersom han borde heta Gottegris i förnamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0