Negativitet

Varning för negativt inlägg!

Nu är jag så förbannad på den jävla (ursäkta) katten. Han är överallt HELA tiden och river ner grejer, fastnar med påsar runt halsen och försöker ta sig loss genom att springa i full fart med påsen på sig, biter mig i fötterna osv osv. Jag är så trött på honom och min stubin är extremt låg. Och inte blev det bättre av att Kevin ringer och säger att de bara är i Halmstad och Bingo börjar om en timme och vi ska lyckas ta oss hem till hans föräldrar tills det börjar också... Fortkörningsböter på 2400 kr har de också lyckats åka på och sedan fick Kevin en p-bot på firmabilen i torsdags på 500 kr, rolig månad! Riktig skitdag med andra ord. Skulle kunna skrika rakt ut och tyvärr behöver inte Jack göra mycket förrän jag brister och skäller för kung och fosterland. Hoppas verkligen inte grannarna hör mina raseriutbrott, de måste tro jag har fått en knäpp isåfall. Fasar för den dagen jag får barn som inte lyssnar... Frågan är om jag kommer kunna behålla lugnet som jag alltid sagt att jag ska. Tror inte det va.

Inget godis eller onyttigt på hela veckan så idag tar jag bannemej ut min godisdag. Önskar jag hade kunnat hålla men det går inte. Något positivt måste hända denna dagen. Ingen middag har jag lagat heller. Hatar verkligen att laga mat just nu, det är så tråkigt! Kevin ringde nyss och är snart hemma så nu blev jag lite gladare så vi hinner hem till svärföräldrarna där sallad väntar så jag får lite ordentlig middag i alla fall!


Till något helt annat! Har suttit och suktat efter nya träningskläder. Tycker det är mycket roligare att handla än vanliga kläder. Måste-ha just nu är ett par five-fingers, ny löparjacka då mina nuvarande är alldeles för stora, nytt träningslinne och en hoodie att ha efter träning. Några sport-bh:ar måste jag också köpa! Just nu har jag två varav en kan jag inte springa i så här tvättas det för fullt!


Kommentarer
Postat av: therese

de skorna är något så otroligt fula!! haha! Vad är det som är så bra med dem?

2012-03-06 @ 15:39:35
URL: http://toasts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0